Dumma dator!

Förlåt för att jag inte loggat nåt ikväll, har inte hunnit:( Men nu - läxor:'( Fast har bara 11 glosor och typ 12 svenska ord man ska fatta vad dom betyder o kunna stava:P Hoppas att datorn kan publicera det här, den är hur seg som helst!

Bilder!=)

Hej! Vi var först på travskolan och var där, och sedan gick vi hem till mig och fotade lite på blommor ocksådär:) Har laddat upp bilderna, så ska visa:)

Jag äter äpple Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se
Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se


Äpplet med hatt på huvudet:P




Äpplet har en blommig hatt:P





















 


Kompis!<3

Gissa vad!? Joo, imorse sms:ade Sara till Camilla, och hon skrev att några ponnysar hade kommit hem! Då var det typ bara fem min kvar tills vi skulle gå, så hann inte skriva på bloggen. Sedan rusade (nja, gick i maklig takt då) till travskolan och gissa vilka som kommit hem! Kompis<33 & Gustav! :D Så vi släppte ut dom då, och fick se Camillas hundvalp, supersöt!<3 :) Sedan frågade hon om vi ville komma nu i eftermiddag, så jag ska gå till skolan (Sara har långdag) och sedan ska vi gå till travskolan:) Blev så himla glad när jag såg Kompis stå i sin box! (Camilla visste inte vilka som hade kommit) Dom verkar ha fått en bra ''uppfostran'' på betet, ingen betade:P Fast Kompis var pigg, men det fattar man ju - Han ville väll busa med Gustav i hagen! Dom var supersöta när dom sprang i hagen:P Men vi ska dit om en stund då, och kamerorna ska med:)
Kramis!:)

=D

Weehoo!:D Idag är det faktist ganska fint väder:D Så får hoppas att det håller i sig idag. Jag slutar typ två idag, så kommer hem efter det och bloggar. Om typ en 40 min ska Sara och jag gå till skolan, så behöver inte gå än. Tänkte iaf visa lite bilder från igår för att fördriva tiden:)

Skorna jag köpte igår:)
Skorna jag köpte igår:P









Vi träffade en jättesöt kattunge också:)


Godmorgon!

Godmorgon! Hoppas att ni sovit gott?:) Det har jag gjort iaf. Det blir förmodligen inga ponnysar idag, visserligen är det typ en timme kvar tills vi ska gå, men eftersom Camilla inte har sms:at än så går vi inte dit om hon inte sms:ar då... Men jag ska äta frukost nu, så kan jag skriva mer sen:)
Krami!<3

Oj!:S

Ojdå! När jag skulle dra ner rullgardinen ramlade hela ner på golvet! Blev rätt chockad=P *Tittar på rullgardinen som ligger nedanför mitt fönster* Önskar att jag hade filmat det, skulle ha varit roligt, fast kunde ju inte veta att den skulle fara ner direkt:P Hihi;) Men nu har pappa hjälpt mig att få upp den, men imorgonbitti filmar jag när jag drar upp den, det är faktist väldigt stor chans att det händer igen! Sådant brukar ju hända mig:P (t.ex det blå pulvret för några veckor sen:P) Vet ni vad jag gör nu? Sitter med solglasögon på och tänker på Emilia www.emmebloggare.blogg.se som har åkt till Turkiet! Måste medge att det skulle vara skönt med lite värme och slippa skola! Fast inte om ponnysarna är hemma, och förhoppningsvis är dom hemma imorgon eller på tisdag iaf:) Vi vet fortfarande inte riktigt när dom kommer hem, men dom skulle komma hem någon gång idag eller imorgon, men om inte Camilla sms:ar/ringer innan typ sju imorgon så blir det inga ponnysar:( Men nästa måndag har jag förhoppningsvis fått träffa ponnysarna (och Kompis såklart!<33) igen!:D Och ingen värme i världen gåt upp mot det!

Godnatt!


Bilderna!

Nu kommer bilderna iaf! Har precis ätit, och därefter laddade jag upp bilderna=) Tyvärr så kan jag inte visa bilderna, antingen är det blogg.se som det är fel på, fast förmodligen är det min dator:S Men får se om det funkar imorgon. Nu ska jag snart sova, hade jag tänkt, har ställt väckarklockan så jag är pigg och kan blogga imorgonbitti!
Godnatt!


Inga ponnysar, men lite bilder!

Hej!:) Ponnysarna var tyvärr inte hemma än, vilket vi misstänkte då Camilla sagt att hon skulle ringa, men vi ville ju ändå gå dit för säkerhetskull. Men vi fotade lite iaf, så ska ladda upp bilderna så ni får se sen, men gör det om kanske en timme ist, för mamma har datorn:(
Kram!<3

Bilder från igår

Hej! Nu ska jag visa lite fler bilder från igår hade jag tänkt=)


Satte ihop några bilder och så i ph, och så här blev det:) Jätteful då, men ändå:P
Nu ska jag och Sara ner till ponnysarna!


Ponnysarna

Hej!:) Om en stund ska jag och Sara gå till travskolan och kolla om ponnysarna har kommit hem:) Antar väll att kameran ska med, så då får ni se lite bilder=)


=P

Nu har jag ätit lunch, funderar på att gå ner och kolla om ponnysarna har kommit hem, men får se om jag gör det... Nu ska jag iallafall läsa:) Tänkte igentligen visa bild på skorna jag köpte, men orkar inte just nu, men kan göra det ikväll:)
Kram!<3

R.I.P Rosa<3:'(


Hemma

Hejhej! Nu är jag hemma och ska snart äta lunch:P Jag köpte ett par skor, och Alva köpte present till hennes kompis (hon ska på kalas) Skriver igen efter lunch!
Kramis:)<3

Idag:

Hej!<3 Idag kommer ponnysarna hem (tror jag, det kan ha varit imorgon också:P) Nu ska vi iaf iväg och köpa skor m.m :) Skriver igen när jag kommit hem, typ efter lunch:P
Kram!

Godnatt

Nu ska jag sova, klev upp rätt tidigt imorse:P Har tittat på film med mamma, pappa och Alva nu, och ska ligga och läsa en stund nu och sedan sova!
Godnatt!

=D

Hej!<3 Nu har jag ätit middag och nu ska jag läsa:)
Kram!<3

Bilder från idag!

Hejhej!:) Nu är jag hemma och laddat upp bilderna, och nu ska jag visa lite för er=)

Vädret var sådär, när vi gick hem började det regna
Ballonger flyger:)

Min dricka:) Öppnade den bara lite och drack, för att det inte skulle bli som på ridskolan:P
Min läsk :)

Det går att dricka utan att öppna helt:P
Jag dricker läsk (har bara öppnat ett pyttelitet hål) Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se

Lite gräs:)
Gräs=)

Ett blad på banan
Ett blad ligger på banan

Bladet
Bladet igen


Det var väldigt roligt att fota bladet:P


Himlen var ändå rätt så blå


Och det fanns hästar där också faktist! (Bilden är redigerad)
Så, det var några bilder:) Fler kommer kanske efter maten, men nu ska vi äta!
Har precis varit och hackat lök, man gråter ju mängder! Men när jag var hemma hos Emilias farmor förra sommaren och vi skulle hacka lök, då grät jag ingentin, trots att jag pressade löken mot ögonen! Men nu fick Alva ta över, så nu är det hon som står i köket och gråter ist för jag!
Kram!<3

Hejdå!

Hejdå! Nu ska vi till travet!
Kram!<3

=)

Nu har jag ätit lunch och nu väntar jag på att Sara ska ringa så ska vi till travet sen och fota:)
Mamma, pappa och Alva är och kikar på soffor, men eftersom Sara och jag snart ska till travet (och jag kan tänka mig klart roligare saker att göra en lördag än att titta på soffar) så stannade hemma=P


:P

Hejhej!<3 Idag ska jag och Sara på trav och fota:)

Det gick snabbt!:O

Oj! Jag skulle ju visa 30 bilder, och det gick snabbt! Trodde ju det skulle ta hundra år, men nu imorse märkte jag att det bara var två bilder kvar till trettio! Och nu har jag lagt in dom också:) Så vid 400 blir det 40 bilder:) Undra när det blir?


Å,ä,ö

Hejhej:P Nu funkar å, ä & ö igen:) Startade om datorn och nu funkar det=) Fast har fortfarande kvar den här texten, men eftersom ni ändå inte kan se den, så spelar det ingen roll;) u har jag öppnat fönstret förresten:)
Kramis!<3:)


Varmt

Nu har jag atit frukost, och nu ska jag byta om och badda sangen (skriver med a och o ist for dom tre sista bokstaverna i alfabetet nu, sa far man hoppas att det snart funkar igen) Det ar mysigt och varmt pa mitt rum just nu, men snart borjar jag sakert att svettat, och da far man oppna fonstret!
Kramis!<3


Godmorgon!

Godmorgon:) Hmm... Nu har jag råkat trycka in någon inställning så det blivit konstig text (som när man kommenterar innan man skickat) Men har ju alltid tyckt om den texten, sa ska inte klaga! Snart märker jag ju om det syns när jag publicerat också, eller kan förhandsgranska nu på engång, blev så nyfiken:P Det ser ut som vanligt när jag publicerar det:( Ops! Nu har jag helt klart gjort något med datorn, kan inte skriva å,ä och ö! (jag kopierar dom ist) Sen funkar inte t.ex, utropstecknet utan då får jag ett frågetecken;) Så ska publicera det här och se om det försvinner eller om man får ha det så här:P
Kramis!<3

Goodnaaatt!

Nu ska jag sova! Så godnatt och sov så gott!<3:) Skriver igen imorgonitti när jag vaknar=P
Godnatt!

Bilderna!

Hejhej!<3 Nejdå, jag har inte råkat trycka på någon knapp så alla bilder raderas från datorn! Ingen fara, nej jag ville bara säga att jag har bara 15 bilder kvar nu, (kursiverat ´bara` som Emily tycker om att göra i L.M Montogomerys böcker, hon gillar att kursivera då.) Men dom kommer under morgondagen, förhoppningsvis redan på morgonen, men det beror på när jag vaknar! Ska bli skönt att sova ut imorgon, fast igentligen har jag inte klivit upp så tidigt, det blir tidigare när ponnysarna kommer! Ja, dom kommer på Måndag, så då blir det upp tidigt och ner till dom:)<3 Ska bli jättekul att få träffa dom igen nu, när man inte träffat dom på hela sommaren! Men kanske borde berätta vad jag huvudsakligen skapade det här inlägget för - Jo! Jag har som sagt lagt in några bilder till i inlägget ´300` Så ni får gärna kika:)
Trevlig kväll!
Kram!<3

:)

Hejhej!<3:) Alva och jag har suttit och tittat på film nu efter maten, och nu ville jag blogga lite=P Eller blogga och blogga, skriva ett inlägg, lägga till en bild och publicera, om vi säger så då:P Men hörde pappa prata om popcorn, så ska iväg och kolla om det finns något till mei:P

Poopcooorn:P Haha!

Kram!<3

Bilder

Nu ska jag fortsätta visa bilder:) Har ju inte hunnit visa så många än:P Men om jag någonsin ska bli klar borde jag kanske sätta igång nu, vill faktist inte sitta här och leta bilder hela helgen:P Nej nu ska jag publicera det här och fortsätta med bildvisandet!:)


=P

Hej!<3=) Nu är jag hemma:) Känns skönt att det är helg=P

300!

Nu så ska jag visa trettio bilder för att jag har skrivit trehundra inlägg:)








Jag och Kompis Bild Sara www.sarabubbis.blogg.se (har redigerat den lite för att inte en bil bla, skulle vara med)


Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se

Här är en bild på Nadarro (han stog bara några veckor på travskolan) har redigerat den lite, men har ingen bättre bild:(


Russin ligger i hagen

Batens (han stog på travskolan förut)


Leon som stog på travskolan förut


Puss på dig! Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se
Bild: www.sarabubbis.blogg.se

Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se
Bild:Sara www.sarabubbis.blogg.se

Tom chipsskål (från när jag och Sara tältade i sommras)


Tom popcornskål (Från när jag och Sara tältade i sommras)

Gooodis!

Mmm, nu när jag visar bilder på massa goda saker, blir jag sugen på något sött<3






 

            






Hilda som var pa Travskolan forut (fast det kan vara Russin ocksa, men ser ut som Hilda)

Kompis äter:P<3 (Här funkar å, ä o ö:D

Gustav äter



Tårta:P

 

Nu har jag visat 30 bilder!:D


Oj!

Vet ni vad jag kom på nu!? Att igår publicerades inlägg trehundra, utan att jag ens tänkte på de:O! Men vi måste ju fira på något sätt, så ska skriva ett nytt inlägg efter det här och börja visa bilder:)

Färger

Hejhej!<3:) När jag målade naglarna igår kom jag på att jag skulle fråga er om vad man kan måla för mönster/färger/formen m.m på naglarna!:)

Det regnar inte idag iaf!=)

Godmorgon!<3:) Hoppas ni sovit gott, jag vaknade av att mobilklockan ringde och så stängde jag av mobilen och somnade om! D`Det blir lättare när ponnysarna kommit hem, då får man lite drivkfraft för att komma upp ur sängen och så!:) Men jag ska ner och äta frukost nu, så skriver väll igen senare:)


Godnatt!

Satt och läste lite nu och målade nságlarna, och nu ska jag sova.
Godnatt!<3

=)

Nu ska jag lyssna på musik och läsa och mysa lite!<3 Hoppas ni också får en trevlig kväll!:)
Kramisar!<3

Naglar?

Idag när jag åt middag blev jag så irriterad på vänstertummnagel, så bet loss den!  Så nu är den en liten kortis, medans dom andra är långa:P Funderar på att måla lite på naglarna nu också, men får se om jag gör det... Om jag vaknar tidigt imorgon och är pigg kan jag ju fixa det då! Får väll se:)

Ridningen

Nu ska jag berätta om ridningen då:) Eller kan iofs börja från skoldagens början, elr nää! För tråkigt:P Iaf, när vi slutat skjutsade Emilias mamma upp mig, Angelica och Emilia till ridskolan, och då bytte vi om, borstade och gjorde iordning hästarna, jag hade Merlin som förra gången:) Vi blev lite sena till lektionen, för en tjej glömde benskydden, och då fick vi skynda oss upp - Och tror inte det tog mer än två minuter för oss:O Så man kanske skulle bli stressad oftare, så kan lektionen börja snabbare^^ Visserligen var stigbyglarna väääldigt korta, men dom gick att ha iaf. Sedan red vi ut i skogen och tränade skänkelvikning på en bred stig (fran ena sidan till den andra) och när vi kommit tillbaka så red vi en liten stund i padocken innan vi slutade, och då tränade vi lite mer på skänkelvikning:)


Ledsen=(

Hejhej!<3 Är jätteledsen för att jag inte skrev något mer imorse, men internet dog=( Men nu skriver jag iaf!:P Jag ska duscha och byta om nu, men sen ska jag skriva om dagen och ridningen:)
Kram!<3


Godmorgon!

Godmorgon!<3 Har typ nyss vaknat och ska se lite på film, för än behöver jag inte kliva upp:P


För trött...

Nej nu är jag så trött så jag ska gå och lägga mig ist för att titta på film *gäääsp!* Godnatt !<3

5 inlägg kvar...

Nu är det bara fem inlägg kvar till trehundra!:D Så imorgon (antar jag) lovar jag att visa 30 bilder:P Fast kanske inte får fram alla bilder samtidigt, men bättre än inget, eller hur?=) Imorgon ska Sara www.sarabubbis.blogg.se åka till typ hennes lärares stuga med klassen och tälta där, så ska gå själv till skolan imorgon=/ Så får se vilken tid jag kilver upp:P Nu ska jag titta på film, och sedan sova:) Skriver senare:)


Bilder=)

Hejhej!<3 Nu har farmor åkt hem, så ska visa lite bilder=)







Lite bilder=)


Farmor=)

Hej!<3 Nu har farmor kommit hit, hon ska äta middag här:P

Just det!

Hej!<3 Kom ni ihåg det där inlägget när jag sa att ni skulle få ställa frågor, men att ni förmodligen inte skulle göra det, och att jag då skulle göra dte själv:P SÅ nu ska jag göra det=)

Ögonfärg: Gröna (tror jag)
Favoritdjur: Det blir ju häst, fast katt är inte långt efter:P
Suck! Kom bara på två stycken:O Men kan ju fortsätta en annan gång:)

Regn

Hej!<3 Nu har jag kommit hem, när vi hade sista lektionen började det regna så Emilias mamma skjutsade hem mig=) Nu har jag ätit ett äpple, (det var äcklig mat på skolan, som alltid^^) och nu ska jag kanske titta på film:) Men känner att jag borde blogga lite mer, har ju inte skrivit så mkt idag=( Så ska hitta på nått kul att skriva om:) Idag kom det en ny tjej till klassen, som heter Caroline:)

Bilder

Hejhej!<3 Här kommer lite bilder:) Villsäga en bild på Skorpan:P

Skorpan ligger i gräset;)


Sovmorgon

Hejhej!<3 Imorse sov jag ända till kvart i sju:O Men det var faktist jag som ställde vackarklockan på den tiden, för idag går vi inte förren tjugo i åtta, så hade förmodligen kunnat sova ännu längre:P Idag har jag långdag=( Så kmr inte hem förren typ vid hm...? fyratiden kanske:( Men lovar att blogga då iaf:P
Kramis!<33

Luktar såå gott!

Hihi, sitter och spräjar runt i rummet o på mig med en dålig hårspray som luktar jättegott:) Pappa köpte den för ett halvår sen (ca) och på något konstigt sätt har den hamnat inne på mitt rum som doftspray:P^^ För den funkar typ inte som hårspray:P Pappa trodde det var sånt där spray-balsam:) Men nu ska jag hoppa i säng, tror det blir sovmorgon imorgon:P
Good night!
lr
Goodnight!(Oj! Jag kan ett engelskt ord, fast nu blev jag osäker, mellanrum lr inte?)^^
Hihi, sov gott iaf:P

=)

Hejhej!<3 Nu har jag kommit hem från Angelica och satt mig framför datorn. Angelica och jag har typ... Hm, vad har vi gjort? Har minnesförlust just nu, så kommer inte på någonting^^ Man får väll hoppas att minnet kommer tillbaks snart:) Vi träffade förresten Camilla imorse påväg till skolan, och hon berättade att ponnysarna skulle vara tillbaks på Söndag/Måndag; ska bli jättekul att komma tillbaks i gamla vanor och vara där på mornarna, det känns lite konstigt att gå dit utan att vara där:( Igentligen skulle vi förresten (trodde jag) ha tre långdagar i vecka då:P Men vi ska bara ha på ons o torsdagar iaf:)
Kramis!<3

Hejdå!

Nu ska jag till Sara så går vi till skolan sen! Hejdå!

Aktiv

Hej!<3 Någon mer än jag som blir typ blogggalen och bloggar hela tiden?:P  Jag försöker komma upp på akivlistan förresten (byta ämne) men vet inte riktigt hur det går...:( Hur många inlägg per dag måste man skriva för att komma där? Jag försöker skriva iaf 5 inlägg per dag, men förmodligen måste man skriva fler för att komma med där... Men det skulle vara jätteroligt att stå på den listan, för då kan man iaf hoppas att man får fler läsare på bloggen:) Men förmodligen kommer det att ta hundra år att hamna där^^ Men ska försöka så gott jag kan och hinner iaf:) Nu har jag iaf skrivit ett inlägg mer idag, så blir det inte så jättestressigt ikväll för att hinna blogga massvis:)

???

Hejhej!<3 Jag kom inte på någon rubrik, så det fick bli sådär:P Men har ringt Sara nu iaf, och vi ska inte gå till ponnysarna eftersom Camilla inte har svarat/ringt än, men Sara ringer snart igen så bestämmer vi mer:)^^

Nu...

Hej!<3 Nu ska jag snart ringa Sara:) Skriver snart igen!

Bilder:)

Hejhej!<3 Här kommer lite bilder:)





En napp i snön:P

Vantar:P

Sådärja:) Blev lite vinterbilder idag också:P Men en sommarbild på vantarna:)

05:00?

Njaa, kanske inte behöver kliva upp då, som jag gjorde igår... Hm... 06:00 går lika bra:P Klockan är 06:35 och jag är klar och sitter framför datorn:P *tittar ut genom fönstret i två minuter* (kanske tre, hihi:P) Men ska publicera det här nu, så jag inte glömmer bort det fullständigt:) (ändrade från 06:32 till 06:35 för att det tog så lång tid att skriva inlägget)

Godmorgon!

Godmorgon!<3 Hoppas ni sovit gott:) Förutom att jag drömde att Angelica jagade mig uppför en trappa och klämde min fot i en dörr så sov jag gott:P Igår sms:ade jag till Camilla och frågade när ponnysarna skulle komma hem, m.m. Men vi har inte fått något svar än:( Men vi ska ringa vid sjutiden och bestämma hur vi ska göra idag... Efter skolan följer jag iaf med Angelica hem, så bloggar väll när jag kommit hem:) Men ska packa väskan nu:P
Kramis!<3


Godnatt!<3

Nu ska jag straxs hoppa i säng, har gått och gäspat hela eftermiddagen:P

Om idag:

Tänkte berätta lite om idag, visserligen hände inget men ändå:P Vi fick en ny fröken (har jag berättat det redan?) Ocvi fick presentera oss för henne och så... Sedan gjorde vi namnskyltar hela dagen typ^^ Sara och jag ville fota efteråt,men Emilia ville inte=( Nu har Emilia precis gått hem, så får se vad jag hittar på:) Lite mer bloggning blir det iaf, fast solen skiner ju just nu, så man kanske borde ta vara på tillfället och gå ut?

Hemma

Hej:)<3 Nu har jag precis (nästa iaf:P) kommit hem och Emilia och jag ska snart spela Sims 3:)

Ingen travskola:'(

Hej! Idag blev det ingen travskola för Sara fick ett sms av Camilla att dom inte var hemma:( Så nu är vi hos Sara:P

Snart...

Hejhej!<3 Nu ska vi snart gå, men ska visa lite bilder tills dess:)



Suuck! Jag hittade bara en bild, mer hinner jag inte:( Men jag vet inte när jag slutar idag, så får se när jag bloggar igen:P
Ha det bra!<3
Kramkram!<3

:P

Nu har jag ätit frukost iaf, så nu har jag lååång tid på mig att inte göra någonting alls! :)


Mobilblogga?

Hej igen!<3 Nu är jag klar och ska äta frukost:) Joo, är det någon som vet hur mkt det kostar att mobilblogga?=) Skulle bli jätteglad om någon som vet skulle kunna svara:) Tack på förhand:P Men nu ska jag äta frukost:P

Skola:O

Godmorgon!<3 Nu har jag vaknat och ska strax göra mig iordning, får se till att inte väcka någon bara:P Sedan ska jag ner och äta frukost och sedan vaknar väll resten av familjen:) Tkr det är jättemysigt att kliva upp innan dom andra och bara mysa:)<3 Men idag kan jag inte bara mysa, utan jag måste faktist göra iordning mig och gå till Travskolan<3:D Och seean tyvärr skola:( Bloggar snart!<3
Kram!<3

Godnatt!

Hejhej!<3 Är hur trött som helst nu, så ska sova... Zzzz... Ja godnatt så bloggar jag igen i morgonbitti!
Sov så sött!<3

Duktig Emma!

Nu har jag varit riktigt duktig och packat väskan! Nu ska jag bara komma ihåg att ladda mobilen, och sedan ska jag väll sova också, så man inte glömmer det^^ Och imorgonbitti måste jag ju vakna, vilka stora krav jag ställer på mig själv! Nej nu ska jag springa ner med mobilen:) Skriver igen innan jag somnar för att ta igen det jag missat under dagen:)

Förlåt...

Nu har jag precis kommit tillbaks hem från mormor och morfar och ska snart packa väskan inför imorgon:) Jag har redan ställt mobilklockan, så bloggar innan skolan, men nu ska jag berätta om min dag:) Ja, som ni redan vet var ju jag och Sara och fotade först innan lunch, och efter lunchen åkte vi till farmor:) Hon och en vän till henne har köpt en husvagn och brukar sälja jordgubbar och potatis:) Och nu har dom ställt husvagnen på ett jättemysigt ställe och så är dom där på dagarna, men dom fick bara ha den där några dagar till, sen ska dom till ett nytt ställe. Det var ''skog'' bakom husvagen (lite träd och buskar) och framför var det några meter gräs och sedan en liten strand och sedan en långgrund (vet inte vad det var, men det var vatten iaf:P) Sedan runt om husvagnen var det en stor ''tomt'' så Alva och jag spelade badminton, eller pinne med fjäderboll, som jag brukar säga till Alva^^ Men det var faktist roligt:) Alva och jag tävlade om vem som kunde springa först till ett ställe och tillbaks:P Jag vann:D Fast då blev Alva sur och fuskade^^ Sedan fikade vi och småpratade och hade trevligt=) Sedan åkte vi vidare till mormor och morfar och där fick vi middag:) Men ska väll packa inför imorgon och sätta mobilen på laddning:) Men pappa knäppte lite bilder därifrån förra gången dom var där (då red jag) så ska visa:) Förlåt förresten för den dåliga uppdateringen idag:(







Så, det var några bilder, fast är faktist lite besviken på pappa, han ju ingen från husvagnen och ner mot vattnet:( Synd att jag glömde systemis hemma idag:( Men nu ska jag packa.
Kramis!<3


Hejdå så länge!

Hejhej!<3 Nu åker jag iväg, kommer hem ikväll, bloggar väll lite då:)
Kramis!<3

Hästbilder

Hejhej!<3 Ponnysarna var inte hemma än när vi var där, men vi fotade lite ändå:) Ska snart äta lunch och därefter åka till farmor oxh sedan mormor, men först - visa bilder!










Puss!

Puss på dig!:) Bild:Sara www.sarabubbis.blogg.se
Knäppte på Sara också, men vet inte om jag ¨får visa:P




Gääsp!



Oj, vad jag är trööött!:P


Gäsp igen:P

Sara sa förresten att jag fick visa på henne också:) www.sarabubbis.blogg.se



Puss! Sara och en häst www.sarabubbis.blogg.se


Sara pussar hästen www.sarabubbis.blogg.se

Ponnysarna!<3

Hejhej!<3 Idag kommer ponnysarna hem:)  Sara och jag ska dit iaf och kolla om dom kommit:) Sedan vid ettiden åker jag först till farmor o sedan till mormor och morfar.
Hejåd!<3

Städa

Hejhej!<33 Jag somnade om förut, och sedan såg jag på film och målade lite i ph:) Sedan åt jag frukost och nu ska jag städa rummet, råkade tappa ett öppnat nagelack imorse på golvet, så får hämta vatten o trasa och hoppas på att det går bort:)

Godmorgon!<3

Godmorgon!<3 Har ni sovit gott? Det har iaf jag gjort:) Igår såg vi på film (jag, mamma, pappa o Alva) och nu har jag suttit framför datorn en stund:) *Gäääsp!* Visserligen är det bra att vakna tidigt men - *tittar på klockan* 05:31! Godnatt! Nu går jag och lägger mig och sover lite till

Oj!:O

Hejsan!<3:Det här är faktist mitt 263 inlägg i bloggen:D Kom på att när jag skrivit 200 inlägg visade jag 20 bilder, och det var för 9 dagar sen (om jag räknat rätt):O Och när jag skrivit 300 inlägg ska jag visa 30 bilder:) Men redan nu ska jag visa några bilder:)





*Snyft*

*snyft, snyft* En av mina naglar har tyvärr gått bort idag:( Var tvungen att klippa av den pågrund av ett stort sår (den var typ av) och nu har den farit upp till nagelhimmeln! :( Aja, det gör väll inte så mkt, försökte att inta kapa hela, så har ju rätt så mkt kvar, och dom växer ju ut!=) Målade nyss lite på nageln förresten och nu bloggar jag och läser bloggar:)
Kramis!<3 :)


Sähär ser naglarna ut (före nageln pajade visserligen, men det är ju inte den nageln)
Jag tänkte knäppa på armbanden, men då blev det på naglarna också:P


Vilket tråkigt väder:(

Hejhej!<3 Idag har det spöregnat hela dagen:( Emilia och jag spelade Sims 3 och sedan var vi med Alva. Dom där lekarna m.m på gatan är inställda på grund av regnet, vi ska kanske ha det om två veckor ist. Får väll se vad man hittar på ikväll, vi ska äta om en stund iaf:) Nu ska jag ner och fixa sallad:)
Kramis!<3

:)

Hejhej!<3 Nu är jag hemma igen och har fotat lite:) Om en stund kommer Emilia hit, men först ska jag visa lite bilder:) Köpte förresten två par ridvantar idag, ska ha dom på Travskolan på morgonen:)
Vantarna

Närbild

Godis







Vantarna och några av armbanden jag köpte förra helgen:)

Såja, det var lite bilder:P Nu ska jag ringa Emilia:)
Kramis!<3

Ses sen!

Nu åker vi iväg, skriver när jag kommit hem!
hejdå!


Bädda sängen...

Hihi, mamma kom in för typ 5- 10 min sen och då var inte sängen bäddad, då sa jag:
- Ops, har visst glömt att bädda sängen, ska göra det nu.
Men råkade typ kolla på sängen nyss nu, och på något konstigt sätt har den inte lärt sig att bädda själv än!:O Vad konstigt:P Men då får väl jag göra det idag igen då.

Alva har ''städat''
Alvas säng, men hittade ingen annan ''sängbild''

Men nu har jag varit jätteduktig och slängt på överkastet när Alva kom in med telefonen^^

Idag:

Hej & Godmorgon!<3 :) Hoppas ni sovit gott:D Idag regnar det igen, men får hoppas att det slutar:) Idag vid typ fyratiden ska dom som bor på gatan (inte Sara, hon bor på gatan ovanför) typ träffas och leka lekar och lite sånt, men går väll hem därimellan och bloggar lite:P Om en stund ska jag följa med mamma och Alva (Alva ska på kalas) och köpa present till tjejen. Men är typ pank, så ska inte köpa något. Nu ska jag bädda sängen:)
Kramis!<3


Godnatt!<3

Nu ska jag sova, så sov så gott!<3
Kram!<3


Sommarkänsla

Visst fick man lite sommarkänsla av bilderna?=) Hoppas det blir fint väder än ett tag innan hösten drar igång på allvar:) Nu ska jag se på film med mamma, pappa och Alva:) Hoppas ni får en trevlig kväll!<3
Kramis!<3

^^






Mums:P<3 Orkar inte knäppa bilder och ladda upp, så fick bli lite gamla ist:)
Trevlig kväll då!<3


Sommarbilder!

Hejhej!<3 Jag tänkte visa lite sommarbilder på hästisar:) Det kändes som om det verkligen behövdes, nu när det regnar och är dåligt väder.








Blåå fin himmel!<33


=)

Hejhej!<3 Nu har jag precis ätit=) Hållde på med ett inlägg före middagen, men bestämde mig för att skriva det här först, så kommer det andra senare. Nu har det faktist slutat regna, men det börjar nog snart igen... Men jag ska väll fortsätta med det andra inlägget antar jag:)
Kram!<3

Regn

Idag har det regnat hela dagen:( Nu ska vi snart äta, Angelica har typ nyss åkt hem. I morse målade jag på frans manikyr igen :)
Kramkram!<3


Gäääsp!

Godmorgon! :) Idag ska jag vara med Angelica. Just nu sitter jag och tittar på film med Alva och nu kommer Angelica elr Alvas kompis, det var Angelica.
´Kramis!<3


Godnatt!

Godnatt, nu ska jag sova:P
Sussa så gott!<333

Hihi

Hejsan!<3 Nu har jag precis kommit tillbaks från ridningen och ska snart hoppa i duschen:) Mamma, pappa och Alva har åkt ut till farmor, så jag är ensam hemma. Blir väll lite mer bloggning senare under kvällen då. Men nu ska jag befätta om ridningen=)
Sara och jag kom dit vid tvåtiden och då borstade vi först Frans och sedan Tingeling, som Sara skulle rida:),  själv skulle jag rida Merlin:) Sedan så köpte vi toast som en tidig middag (kl fyra) och sedan gjorde jag iordning Merlin. Vi red ''ut'' villsäga red vi typ i en paddock fast med gräs^^ Då red vi på volter:) Sedan hände väll inte så mkt mer och därefter red vi upp till stallet. Sedan satt jag uppe i kafeterian med Angelica och Emilia medans dom åt, själv läste jag (det finns böcker där) Svarta hingsten & flickan :P Men hann inte så långt innan dom var klara och Sara kom tillbaks. Då hjälpte jag henne med Tingeling, och sedan smörjde vi. Emilias mamma skulle skjutsa hem oss (Sara bor på gatan ovanför mig) jag hade köpt en dricka när jag köpte toasten, och den hade stått öppnad i stallet hela dagen (vilket jag inte tänkte på) och bjöd Emilia och Angelica, Sara ville inte ha. När Angelica skulle svälja spottade hon plötsligt ut alltihop och sa:
- Det var sågspån i! Men det var inte sågspån, utan en fluga!:S:S Uff, hoppas ingen blir sjuk:( Sedan spottade vi tills Emilias mamma skjutsade hem oss, och nu är jag här! Men nu ska jag duscha!
Kramkram!<3

Frans
Hittade ingen på Merlin, så fick bli på Frans.
Men får lite dåligt samvete, så blir två på Kompis också!

^^ Saknar dig:'(<3Kompis<3 Saknar dig:'(

Ridning=)

Hejhej!<3 Nu har jag kommit tillbaks från Sara, där hållde vi på och grejade lite i ph=) Nu kommer Sara snart hit så mamma kan skjutsa oss till Ridskolan:) Bloggar igen när jag kommit hem:P
Kramis!<3

Frans:)
Frans och min eller Saras hand^^

Lunchdags

Hejhej!<3 Nu har Sara precis gått hem för att äta lunch, och det ska jag också göra. Vid tvåtiden skjutsar mamma oss till ridskolan, för idag är det ridning:P Men ska väll värma lite havregrynsgröt och äta då:P
Kramis!<33

Frukt

Godmorgon!

Godmorgon!<3 Okej, jag erkänner jag har inte sovit till 10:P Men det är ju dagens första inlägg, så då kan man ju skriva godmorgon=) Nu kommer Sara hit=D
Kramis!<3

^^ Saknar dig:'(<3
Sötis!<33 Saknar dig:'(

Snart är det skola...

På måndag börjar ju skolan, så ska hoppa i säng nu.
Godnatt!<3

Snart är det skola...

På måndag börjar ju skolan, så ska hoppa i säng nu.
Godnatt!<3

Naglar & lite annat...

Nu sitter jag och försöker få bort nagellack under naglarna, har bestämt mig för att måla om naglarna, men den här gången blir det bara genomskinligt lack. Har nyss tagit bort det förra lacket och nu ska jag måla dit nytt om en stund. Joo, förresten, började fundera på det här nu... Hur lång tid tar det (ca) för er att skriva ett inlägg (om ni har blogg) ett normalstort, typ som det här? För mig tar det ibland hur lång tid som helst, jag kan börja på ett inlägg och sedan gå ifrån datorn och fortsätta en halvtimme senare. Men ibland så skriver jag bara några meningar för att bara skriva i bloggen och publicerar det. Som nu, jag skriver lite och sedan börjar jag ägna mig åt annat och kommer sedan på att jag håller på med det här... För att byta ämne, så har Skorpan fått en kattlucka ut till balkongen för några dagar sen, och idag när jag, Alva & Emilia satt och spelade spel hörde jag hur kattluckan slog igen och Skorpan kom in<3:D Vilken duktig misse! Nu ska jag måla på lacket och därefter låta det torka. Så ska publicera det här nu:)
Kram!<3

Svettas!

Nu har jag precis kommit tillbaks från Emilia, och nu sitter jag framför datorn och svettas! Suck, ska nog ta och gå ut en stund...
Kram!<3


=)

Hejhej!<3 Nu ska vi till Emilia:)
Krami!<3

=)

Hej!<3 Joo, ´så ni vet så vaknade inte Emilia vid 12- tiden, utan det jag glömde publicera inlägget och därför är det publicerat vid 12- tiden:) Nu har Emilia och jag målat Alvas tå & fingernaglar och nu spelar Emilia mobilspel på Alvas mobil. Efter frukosten såg vi på Svensson, Svensson och målade naglarna på Alva. Det är faktist väldigt fint väder idag, dock blåser det rätt mycket, men bättre än spöregn!

Kompis<3 Saknar dig:'(

Frukost

Hejhej!<3 Nu har Emilia vaknat och vi ska äta frukost:) Idag är det jättefint väder faktist, med blå himmel och allt!

Haha^^
Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se

Godmorgon!<3

Godmorgon!<3 Vaknade nyss så tänkte blogga lite:) Emilia halvsover så ska försöka att inte väcka henne... Men ska läsa lite nu=)

Emilia fegade ur för Svensson, Svensson!

Hejhej!<3 Det blev ingen tältning, för Emilia ville hellre se på Svensson, Svensson! Jag som förberett mig med dubbla par sockar, lyngbyxor, långärmad, t-shirt över och vantar!^^ Men Emilia ska väll få sin Svensson, Svensson då^^
Godnatt och sov så gott!<3

Tälta

Hejhej!<3 Glömde att berätta förut att Emilia och jag ska tälta=) Vi har sett filmen nu och ska snart ut i tältet:P
Kram!<3

Filmkväll

Hejhej!<33 Nu ska jag & Emilia ha filmkväll=D Emilia sitter här bredvid mig och väntar på att jag ska bli klar, antingen föratt hon vill blogga elr för att vi ska  slå på filmen:)  Ska väll inte låta henne vänta mer.

Kramis!<33

^^

Korkskruvar

Hejhej!<3 Nu har jag kommit tillbaks och fotat lockarna och lyckliga Alva - Som fick en ''fantastisk'' (skojar bara Emilia^^) barnvakt medans jag var borta! Emilia passade Alva och dom satt och spelade sims 3 :) Jag klippte bara lite kortare och så gjorde frisören korkskruvelockar på mig! Men här kommer bilder iaf :)

Framifrån

Sidan

Bakåt
Kommer att visa igen när lockarna är borta



Alva rider på Emilias rygg och Emilia läser

Alva ligger i soffan



Tillsammans

^^

Spelar Sims 3

^^

Tossingar:)
Såhär blev det när jag målade tånaglarna


Andra foten

Alva har ''städat''

Alvas nalle



Alva - Här ska böckerna vara, inte på sängen!


Alvas tidningar på golvet





Sådärja! Tjuog bilder från idag, och under kvällen blir det med säkerhet ännu fler! :)

Kramiskramis!<33

Lunchdags=)

Hejhej!<3 Nu har Emilia varit här ca några timmar och vi har spelat wii :) Nu ska vi äta lunch och vid tvåtiden ska jag iväg och klippa mig, ikväll kommer min farmor och äter middag hos oss och sedan ska Emilia och jag ha filmkväll och sedan ska hon kanske sova över=)

Kramis!<33

^^

Godmorgon!=)

Hejhej och godmorgon!<3=)

Skorpis<33

Godnatt!

Hej!<33 Nu ska jag ta och hoppa i säng, så godnatt!<3


Hej:)

                 Hejhej:) Ville bara säha hej:P Har suttit och fixat med naglarna nu efter middagen, men orkar inte visa några bilder justnu                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Fransk manikyr

Hejhej!<33 Nu är jag nästan klar med min franska manikyr, som jag fått reda på att det heter:) (såg bara en bild) har målat tånaglarna också, bilder kmr sen, nu ska jag ner och steka korv!
Kramis!<3

Frukt


Wii

Hejhej!<333 Nu har precis Emilia gått hem och förut har vi spelat wii :) Jag har målat en hand också (naglarna) så ni ska få se:)




Fika

Hejhej!<3 Nu ska jag & Emilia fika:)

Nöjd och glad

Hejhej!<33 Nu har jag precis kommit hem och tänkte berätta för er vad jag köpt innan jag ringer Emilia:) Joo, jag köpte ett vit Depend nagellack och små pärlor man kan sätta på naglarna:) Sedan köpte jag en skolväska också:P Nu har jag varit så duktig så jag har tillochmed knäppt kort på sakerna! Så ni ska få se bilder. Sedan ska jag ringa Emilia, får se vad vi hittar på för nått:)

Väskan:)
Här är skolväskan:)

Pärlor:)
Pärlorna=)

Nagellack
Suddig bild på nagellacket

Såja, nu vet  ni vad jag köpt iaf och nu ringer jag Emilia och hon ska komma hit:)

Nagellack:)

Hejhej!<33 Nu åker vi iväg och köper nagellack:P
Ha det så bra!<333


Om mig

Hejhej!<3 Här kommer ett sånt där ''Om mig inlägg för nya läsare'' :)

Namn: Emma
Ålder: 11 år
Bor: Sverige
Familj: Mamma, pappa & Alva (min lillasyster)
Favoritfärg: Grön, blå & gul (färgerna på Kompis nuvarande grimma, lr det är bara en grön gräsflack iofs, men ändå!)
Hårfärg: Antar väll att jag är blond:)
Intressen: Vara i stallet, vara med kompisar, datorn, läsa och fota:)
 Sådärja... Blev visserligen en kort ''Om mig inlägg för nya läsare'' men bättre än inget:P


Frågor

Hejsan!<33 Nu tänkte jag att ni skulle få skriva frågor som jag ska svara på i ett inlägg:) Förmodligen så kommer väll ingen att fråga nått, då jag inte har några läsare (vad jag vet) men då får jag väl fråga själv då:P

Kramkram!<333

Hihi:P Jag händer uppochner! Bild: Sara!
Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se


Nu vet jag hur min dag blir!

Hejhej!<33 Ja som rubriken ovan säger så - Nu vet jag hru min dag blir! (ungefär iaf:P) Om en stund åker jag, Alva & mamma och köper nagelack:) Vid halv tvåtiden ska mamma jobba och då är jag och Alva ensamma tills kl 5 :) Vet ní vad jag har gjort för nått!? Joo, jag har gått igenom massa inlägg och bytt kategorier på dom:) Men är inte riktigt klar än, fixar resten en annan dag tror jag... Men nu ska jag visa bilder :)


Söt kanin från kaninhoppningen


Det fanns hästar på kolmården!

Pjakkur blir skodd
Bilder från ridlägret har jag ju inte visat än!
Pjakkur blir skodd :) Bild: Sara
www.sarabubbis.blogg.se

Glampi - Hästen Sara red :)
Här är Glampi som Sara red!
www.sarabubbis.blogg.se

Pjakkur dricker
Pjakkur dricker

Skorpis<3
Skorpan sover...

Kissemisse
En katt

Klubbor
Mmm... Klubbor!

Sådärja, lite bilder :)

Kramikrami!<333

Gott!

Hejhej!<33 Nu tänkte jag tipsa om vad man ka ha ''på gröten'' ist för t e x. sylt :) I förrgår när jag var ensam hemma gjorde jag det här till lunch:)

Börja med att koka/värma gröten i mikron, jag hade havregrynsgröt, men det går säkert bra med vilken gröt som helst. Sedan tog jag müsli med torkade bär och hällde på lite över gröten, sedan tog jag lite havregryn och hällde på:P Det var jättegott:)

Korvar på grill:)Hamburgare
Hittade inga bilder på gröt med müsli & havregryn, så det fick bli bilder på korvar och hamburgare som ligger på en grill:P


Godmorgon!<3

Hejhej & Godmorgon!<33 Hoppas ni sovit gott=) Jag hade en konstig dröm inatt, solen föll ner från himmlen och gräset började brinna, sedan försökte jag och Sara stänga av solen med en fjärrkontroll^^ (En dröm då :P) Det var en väldigt konstig dröm;) Jag klev faktist upp kl 06:00 :D Och nu är jag pigg och glad och ska äta lite frukost :)

Kramiskramis!

Skorpis<33


Skoltid

Hejhej<33 Jag ska hoppa i säng nu hade jag tänkt, ställer väckarklockan på 06:00 imorgonbitti, det är dax att vänja sig inför skolstarten! Som är om typ en vecka:O Elr väckarklocka och väckarklocka... Mobil då:P Nu ska jag hämta mobilen som ligger i jackfickan och därefter sussa:)^^
Sov så gott <33


 
Jag hittade ingen bild när jag sov, så det fick en matbild:P

Kattbilder och lite Rosa!

Hejhej!<333 Nu kommer lite bilder hade jag tänkt=)

Kisse

Rosen

Lova

Hihi, inte springa så fort Rosa! Hela du hinner inte vara med på bilden annars!

En av mina favoritbilder på Lova.  Bild: Sara
Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se

Katt på sten

Lova
Dålig bild på Lova

I det här inlägget blev det bara katt & lite Rosa bilder! :P Har döpt om inlägget också:P

Hemma igen

Hejhej!<33 Nu har jag precis kommit hem och satt mig framför datorn:) Det finns inget alls att berätta om min dag, den har varit urtrist och lång:( Men nu är jag hemma iaf och imorgon vill jag köpa nagelack! :D Har faktist 280 kr i sparbössan! <3:D Den som annars brukar vara väldigt tom... Nu på Torsdag blir det ridning:) *vissla vissla* Men jag kommer inte på nått att skriva, så ni ska få höra om min jätteintressanta dag. Jag vaknade vi åttatiden kanske, men somnade om och vaknade igen vid 10:O Sedan klev jag upp och åt frukost, sedan bråkade jag lite med Alva och därefter så lånade jag datorn (tror jag) och kanske en timme senare blev lunch och därefter lite mer dator och sedan så kollade jag på när mormor och Alva spelade spel:P Sedan lärde jag mormor (försökte iaf) att skriva sms - Tror inte jag lyckades dock... Sedan blev det middag och nu är jag hemma! Visst var det en väldigt tråkig dag?

Skorpis<3 Bild Sara =)
Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se =)

Tråkigt väder

Hejhej!<3 Nu har jag lånat mormor och morfars dator och ska blogga lite hade jag tänkt=) Först och främst ska jag kanske berätta om vad jag gjorde igår när jag kommit hem till mormor och morfar. Joo, då så åt vi spagetti och köttfärsås och sedan läste jag ut boken jag köpte igår:P Den var väl sådär tkr jag... Sedan såg jag & Alva på film och åt godis=) Idag så kommer jag hem vid åttatiden, men lånar nog datorn mer så jag kan blogga. Vet inte vad jag ska göra idag, får väll se...  Vad ska ni göra idag?

Kompis<3
Eftersom jag inte är hemma blir det ingen ''ny'' bild, men visar den här på Kompis iaf:)<3

Vilken tur!

Hejhej<3 Nu har jag precis kommit tillbaks, när vi kom dit så köpte jag först en bok och sedan så tog Angelica en lott, och vann en jätte Nalle Phu! :O Sedan köpte jag ett par fingervantar jag ska ha på morgonen på hösten/vintern när vi släpper ut=) Och sedan tog Angelica en lott till (hon hade tagit några därimellen också) och vann en till jättebjörn! :O :P Sån tur hade inte jag direkt! Men vinstchanserna hade ju ökat lite om jag tagit någon lott:P Sedan hade hon vunnit två stycken smånallar också, och jag fick en:D Sedan köpte jag godis och därefter for vi hem till Angelica och fikade och sedan skjutsade dom hem mig:P Nu ska jag knäppa kort på sakerna så ni får se!


Det här har jag handlat under två dagar:
6 st armband
Ett par vantar
En bok
Två st godisklubbor med pulver (en idag o en igår)
Ett foppatoffelmärke
Jag fick en gosedjurshund av Angelica

                                                                   
VantarnaArmband
Hund (som jag fick av Angelica)Boken


Nu vet ní vad jag köpt för nått:P
Nu åker jag snart till mormor och morfar!
Kramiskramis<333

Klara färdiga gå!

Hejhej!<33 Nu så har jag duschat och bytt om och nu väntar jag bara på Angelica:P Jag åker till mormor och morfar senare, och sover där så får se hur det blir med bloggningen:(

Jag^^Rööda läppar!
Hihi:P Jag^^

Kompis betar utanför hagen



Ursäkta att det är överstruket, lev fel och hann inte fixa det:(

Lunch

Hejhej<33 Nu ska jag äta lunch:P
Kramikmi<3


Ensam hemma

Hejsan!<3 Nu är jag ensam hemma, om ca två timmar kommer Angelica & hennes mamma och hämtar upp mig, också ska hon & jag gå på det där stället med stånd och karuseller:P Sara & jag skulle kanske ha gått med varandra innan, men fick inte för mamma=( Så nu får jag sitta och ha tråkigt i två timmar:( För att fördriva tiden kan jag ju visa lite bilder=)

Nej det blir inga bilde=( För jag ittar inte några:'(

Godmorgon!

Godmorgon!<3 Jag har precis vaknat och nu blir det lite filmtittande:) Eller inte, för mamma och pappa har vaknat och vi ska äta frukost.
Krami kramis!<3

Kompis<3
Tänkte visa bild på en frukost, men det fick bli en bild på Kompis ist^^

Hihi

Hejhej! Idag har det inte blivit så mkt bloggning då, men ska ta och berätta vad vi gjort nu:) Vi kom till stället med stånd och karuseller typ efter middan, och före det så hade vi byggt en banan med Alva som vi hoppade:) När vi kommit dit så åkte vi några karuseller och sedan så gick vi och kikade:P Både jag och Sara köpte armband och ett Foppatoffelmärke var:P Jag köpte med Hello Kitty<3 Sedan så kikade vi lite till ocksådär och sedan gick vi hemåt, och på ehmvägen hände en rolig greh! Jag skulle öppna en typ sak med blått pulver i (godis) Sara tittade ner och plötsligt kom ett blått rökmoln emot henne! Det var mitt pulver det:P  Men nu kommer lite bilder!

SKorpan sitter också med vid matbordet!
Haha:P Skorpan sitter också med vid matbordet, men ingen mat har han fått!
(Ursäkta  den dåliga bildkvaliten)


Nej nu ska jag ta och hoppa i säng!
Godnatt godnatt!<3

=D

Hejhej! Nu ska Sara komma hit:P Jag ska visa bilder på hur naglarna såg ut igår:)



(Dom är rosa nu)


Men dom här ser likadana ut:P


Pengar

Hej! Nu har jag fått lite pengar av mamma:P Cyklade till affären och köpte grädde:) Nu ska jag rensa jordgubbslandet:P

Haha

Rosa

Hejsan! Nu har jag rosa naglar, men har inga prickar elr nått, för blev jättefult:( Men har ju svenska flaggan på stortårna iaf:P Sedan kanske jag sätter på några prickar också senare:P Idag ska jag och Sara till ett ställe med karuseller och stånd osv. :P

Varför tar det så lång tid?

Varför tar det så lång tid för naglarna att torka? Står och hoppar och viftar med händerna, rätt tröttsamt faktist:P


Klar!

Jaa! Äntligen äntligen äntligen är jag klar med naglarna!<3 Det blev blågrönt med ljusrosa prickar:P

Grönt - Igen?!

Japp! Jag har gjort det igen!Grönblåa naglar!

Gult är fint!

Hej! Nu är naglarna gula:P Funderar på att måla en blå rand längst ner på naglarna, men det blir kanske för likt tånaglarna?

Inte nöjd

Nepp, jag är inte alls nöjd med mina gulgröna naglar! Nu blire något annat!

Gul+Blå=Grön!

Jag märkte när lacket började torka att Gul+Blå blir ju grönt! Det hade ju osmarta jag glömt:S^^ Aja, nu har jag grön/gula naglar:P

Sådärja

Japp:P Nu så är naglarna mörkblå, blir väl borttagning på sidorna sen (det åkte självklart utanför)och jag ska måla dit gula prickar:P

Sådärja

Japp:P Nu så är naglarna mörkblå, blir väl borttagning på sidorna sen (det åkte självklart utanför)och jag ska måla dit gula prickar:P

Åååh!

Suuuck! Jag ska ta bort det orangelacket på fingernaglarna och måla på nytt, det är jättetjockt och klumpigt och torkar aldrig helt!

Snälla gulliga små...

Snälla snälla gulliga små naglar, skulle ni inte kunna växa och bli lite längre och torka snabbare? (A) <3 Just nu så sitter jag och väntar på att naglarna ska torka så man får bli klar med dom och kunna göra något ordentligt! Men jag har iaf fixat fram dom där 20 bilderna som ni vet:P Och det är ju bra:) Dock så kan det nog ta ett tag innan nagelacksresultatet kommer upp på bloggen, men jag ska skynda mig så mkt jag kan iaf:P  *blåsa blåsa på naglarna* *vifta vifta* *Känna lite försiktigt* Bara en nagel kvar!<3 Sedan ska jag måla prickar små, falleralelå:P Hahah^^

Neeeej!:'( Råkade trycka på den dumma nageln som var kvar, så nu blir det till att måla på nytt (igen!)
Dajdidajdidajdidaj:P Är jätteblogggalen ikväll:P

Nagelack

Hejhej! Just nu så pratar jag med Sara på msn, målar tånaglar coh lyssnar på musik:P Mina tånaglar har kag målat gula och på stortån har jag sveriges flagga och på dom andra äre mest prickar:P På fingernaglarna så målade jag först med en rosa och sedan prickar med en ´ljusare nyans, men nu har jag målat över det med ett orangetlack och nu väntar jag på att det ska torka, sedan blir det gula prickar:P bild kmr:P

Kramiskramis!<3

Hoppa

Hejhej! Idag har jag ju varit med Sara och vi har hoppat, skrivit ut bilder på travskoleponnysarna som Travskolan ska få och ätit jordgubbar=)

Kramis!

200 inlägg!

Hejsan!  Vet ni? Det här är inlägg 200:D Tyvärr (för min del, villsäga) så har jag ju lovat att visa 20 bilder, inte 200 tur nog! Dom kommer här:) Idag ska jag vara med Sara:D

SalmiakHär är Puff
Batens (Han stog på Travskolan förut)
Jag & Kompis Sommaren 08, Bild: Sara
Kompis & jag Bild: www.sarabubbis.blogg.se

Gustav

Kompis & Gustav

''Mitt rum''
Här  sov jag när vi gjorde om mitt rum
Bus Johan & Salle
Frans


Trött Emma
Jag är trött
Vantar jag glömde i vintras, hittade dom på Travet:P
Mina gamla vantar, glömde dom på travet







Uppdatering från mig

Hejhej! Jag trodde ju inte att jag skulle få möjlighet att blogga, men här sitter jag! Imorgon far vi hem, men nu ska jag berätta lite snabbt om vad vi gjort här:) På måndag så fångade vi småfiskar med och idag (Tisdag) så har vi varit ute och fiskat:P Man blir väldigt trött av att vara här ute, klev upp vid nio - halv tio tiden i morse, men snart somnar jag av trötthet ändå! Mer bloggningen när jag kommer hem!
Kramis!

Om igår & idag

Hejhej! Igår så började vi dagen med att kolla på väskor, jag hittade en riktigt fin, med ränder, men vi ska köpa den idag ist:P Bild kmr!  Sedan så köpte jag jeans, och Alva köpte en munkjacka och ett par mjukisbyxor:) Sedan så åt vi lunch och därefter köpte vi godis och åkte sedan hemmåt:P Hemma badade jag och Alva i poolen och sedan åt vi grillad korv:P Vi sklle igentligen åka och fiska efter maten, men det var för varmt, så vi badade i poolen och åt grillad korv och marschmallows (stavas det så?) hemma ist:P Sedan tältade pappa & Alva (dom skulle göra det igår, men dom kollade bara på film i tältet, och igår så såg dom klart på filmen och tältade) och mamma och jag såg på film:P Idag ska jag, Alva och pappa först åka iväg och bada, och sedan ska vi ka till farfar och sova där till på onsdag. Det ska ju bli kul att sova hos farfar då, men det känns tråkgt att missa när ponnysarna kmr hem:( Men kommer hälsa på dom när jag kmr hem förtås! Kommer inte att kunna blogga nu på några dagar då, dom har (nog) inget internet däruppe i farfars stuga, och dom har i vilketfall som helst ingen dator, så det kvittar ju. Men ska väll ha det skönt däruppe iaf:P
Krami krami!



ALva ligger på bordet^^

Godmorgon!

Hejsan! Idag ska jag åka och kolla på skolväskor:P
Kram!


Film ikväll

Hejhej! Ikväll blir det antagligen film med mamma:P Pappa & Alva ska tälta. Nu har vi ätit:P Det var väldigt gott:P

Om idag:

Hejhej! Idag så åkte jag och Sara & min mamma & Alva och badade i havet:P Sedan köpte vi glass, Alva köpte den nya dyra Magnumglassen, men den var väldigt liten, men lådan och pinnen var fin:P Smakade den iaf, men den var inte så god *besviken, hade väntat mig nått goare* Jag & Sara köpte Magnum Strawberry :P Den var iaf lika god som vanligt!<3 Sedan for vi hem och badade i poolen, vi har tömt den, för  det var sniglar i den:( Men igår fyllde vi den, och idag var det faktist 18 grader! Vi körde strömmen tillsammans med Alva, och åkte i gummibåten:P Sedan gick vi in och spelade Sims 3 tills Sara skule hem och äta. Nu så ska vi äta om en stund, det blir grillat:) Sedan blir det väll mer bloggning antar jag:P
Kram kram!

Ska visa lite bilder:P

Sara äter surt vinbärSara äter surt vinbärSara äter surt vinbär
 Sara äter vinbär - 1,2,3^^


Jag hoppar
Hihi:P Vad rolig händerna såg ut:P

Sara hoppar

Sara är en fågel (tror jag)

Haha:P Jag är en mask!

Jag är en mask, som försöker låsa upp mobilen och skrattar samtidigt!

Sara hänger upponer
Sara hänger upponer



Weehoo!

Jag upponer!

Jag är en apa!

^^
Haha


Saknar dig Rosen! R.I.P Rosa!
Saknar dig så älskade Rosa! R.I.P Rosa!<3

Godmorgon!

Inatt sov jag över oss sara och igår kväll ås vi på twilight, ja och ida har vi hunnit göra så mkt

hejdå

Vattenkrig

Hejsan! Det var inga hästar ute när vi fotade, så vi gick hem till mig och hade vattenkrig med Alva ist:P Som ni märker har jag & Sara www.sarabubbis.blogg.se ändrat lite i bloggen:P Som den jättesuperfina headern! Taaack Sara!<3=D Sedan så fixade vi med färger och så där:P  (innan vi fotade) Tack så jättemkt Sara! www.sarabubbis.blogg.se ! Besök hennes blogg!:D Nu har Sara gått hem för att äta och jag ska också äta snart - Pyttipanna:P
Kram kram!

fota

Hej! Jag & Sara har fixat en header och ändrat massa färger=D www.sarabubbis.blogg.se nu ska vi ut och fota=D

Emilia

Hejsan! Efter att vi ätit var Emilia här:P Nu ska jag dricka o´boy:P
Kramis krmais!

Fluugsvamp!Aje^^ Brännässlor

Pannkakor

Hejsan! Idag har jag varit  med Emilia:) Nu så håller jag på att fixa pannkakor:P Mummsimumsi^^ Hihi XD
Kramis!

Fluugsvamp!Aje^^ Brännässlor

:P

Hej! Nu ska jag äta lunch!

Lite ändringar...

Hej! Nu har jag ändrat lite i bloggen, inte så att ni direkt kommer att märka det då, utan det är bara rutan som handlar om mig med en bild som jag ändrat lite på:P Det är mest för dom nya läsarna, men ni får gärna kika:P

Igår:

Hej & Godmorgon! Tyvärr hann jag inte blogga nått igårkväll, vi skulleiväg till mina kusiner på middag. Det var trevligt:P

Fluugsvamp!
Aje^^ Brännässlor

*Gääääsp!*

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott:) Det har jag iaf gjort. Jag hade tyvärr inte tid att blogga igår (om vad vi gjort)
Vi gick först ut och fotade på hästisar och kollade om ponnysarna kommit hem, men det hade dom inte då. Efter att vi fotat åt vi lunch och sedan badade vi i poolen:P Sen så gick vi till Travskolan igen och kollade om ponnysarna kommit hem, men dom var inte där, då sms:ade vi Camilla, och hon sa att dom inte skulle komma hem förren nästa måndag:( Saknar Kompis!:'(<3 Då gick vi hem och badade:P
Kramis Emma!

Fluugsvamp!Aje^^ Brännässlor

Äntligen!=D<3

Hejsan! Idag kmr äntligen (vi är inte jättesäkra, men vi tror det iaf) ponnysarna hem igen!:D Sara & jag ska dit och hälsa o fota på dom:D<3

Fluugsvamp!Aje^^ Brännässlor
Brännässlor & Flugsvamp!

Whopp:P

Hejsan! Whopp på er:P Haha xD Nu har vi varit ute och fotat och badat i poolen:P
Kramis Emma!

Fluugsvamp!

Titta! Jag har hittat nått nytt att ''skrämma'' er med^^:P Haha xD
Så hädanefter blire brännässlor OCH flugsvamp!

Lunch!

Hejsan! Nu ska vi äta lunch, vi har hoppat lite och lekt på Saras gungställning utan gungor^^ :P Efter lunchen ska vi fota:P*
Kramis!

Aje^^ Brännässlor

Fast först - Hoppa!

Haha:P Men innan vi går ut och fotar ska vi hoppa hos Sara:D
Kramis!

Aje^^ Brännässlor


Ut & Fota!

Hejsan! Nu (snart iaf) ska jag och Sara ut och fota!<3:D
Kramis Emma!

Aje^^ Brännässlor

180 inlägg:)

Hej igen! Det här är inlägg 180 på min blogg:D När jag har skrivit 200 så ska jag visa 20 bilder!:D
Kramis Emma!

=(

Hejsan! Förlåt för att det blivit dåligt med bloggning dom senaste dagarna, ska försöka ta igen det nu=) Igår var jag hemma hos Angelica (Jenny var också där) :P Sedan hyrde jag och pappa Twilight =D Den såg vi på igårkväll:P Har ju sett den hos Sara också en gång, men det var roligt att se den igen:P
Kramis Emma!

Saknar & älskar dig Kompis<3
Kompis<3

RSS 2.0