Ridläger !

Är borta på ridläger med Sara www.sarabubbis.blogg.se från Måndag (imorgon) tills på Fredag :D Blir samma mysiga ställe som förra gången, islandshästar :)


Denna gjorde Sara, det är jag och Pjakkur, som jag hade förra året (:



Sara och Glampi (:


Snabb update

Bara en snabb uppdatering från mig, Sara kommer närsomhelst. Viktoria var jättesnäll, och det var roligt hos Baloo. Vi körde ut.
Nu har jag precis ätit lunch, blev min favorit - nudlar idag. Det är extremt varmt idag, så Sara och jag ska bada i poolen.

Kaninerna mår bra, dom sitter just nu ute i sommarburen där det är skugga. Funderar på att hoppa lite med kaninerna imorgon.

Tidig morgon

Usch, idag blev det riktigt tidig morgon. Klev upp kl 6, och somnade väl typ halv tolv. Jag brukar inte kliva upp så här tidigt direkt, men idag ska jag följa med Sara www.sarabubbis.blogg.se till Baloo (hennes medryttarhäst). En av Baloos andra medryttare följer också med, Viktoria :) (länk till hennes blogg kommer sen, orkar inte kolla nu vad den heter).
Jag har precis varit ute på en morgonpromenad med Bella också, men vi var inte ute så länge.

Kram.


Trevlig dag

Idag hälsade mammas kompis och hennes barn på hemma hos oss. Två tjejer på 3 och 7 år. Dom var jättegulliga och snälla, vi spelade bingo :) Dom tyckte kaninerna var jättegulliga (:

Vi såg på Starstruck också ikväll :)

Har grejat med en header idag, och fick faktist till en godkänd tillslut, men såklart får man inte in den på bloggen ^^ Måste vara sämst på att koda :P

Nu blir det nog lite Twilight-läsning, kanske ''Så länge vi båda andas''.

Såg förresten Eclipse med Angelica på bio förra veckan, den var jättebra :)

Kram.


Bild: från Google

Bloggen startas upp

Jag har bestämt mig för att faktist starta upp bloggen igen, och det har hänt en del sen sist (: Jag har nu ett nytillskott i familjen, två dvärgvädurar på 14 veckor. Bella och Molly heter dom, Bella är svart brokad och Molly - ingen anning. Molly är Alvas kanin.
Men dom trivs bra hemma hos oss iallafall.

Jag har gått ut femman också, och har ett långt sommarlov framför mig. Vecka 29 blir det ridläger med Sara igen också :)

Men annars flyter livet på ungefär som vanligt, har ridit Emilias foderhäst Skogsdala Rebylon igår och i tisdags den här veckan, p.g.a att hon är på fotbollscup. Igår följde Sara också med:)

Bloggen kommer att handla mer om kaniner nu, och för att fira nystarten med bloggen ska jag fixa en header :)

Lägger upp en bild på Bella och Molly nu, som ni kan kika på medans jag jobbar med headern :)


Lill-Bella river.

Molly :)

RSS 2.0