=P

Heej!
Nu har kusinerna åkt hem, (dom är tre och fyra) så jag passar på att blogga lite medans resten står i hallen och pratar.. Vi har ätit tårta och fikat lite, och jag har lekt med kusinerna :D<3 Det blev både bullarna vi bakade, chokladbollarna och muffinsarna! :)














King of Sunset - segertåget

Hästarna kom förbidundrande, svettiga, flåsiga men i högt tempo. Nu var det bara upploppet kvar och Sunset låg fortfarande i dödens. Han var löddrig på bringan och halsen var svart av svett, men hans steg såg lätt ut.
-Kom igen! Nu skrek Martina. Hon klarade inte av att vara tyst längre,
-Kom igen, Peter! Kör! Hon studsade upp och ned vid staketet och brydde sig inte ett dugg om vad folk tyckte och tänkte. Hon ville att Sunset och Peter skulle vinna. Hon ville det så mycket att ingenting annat spelade någon roll just nu. I samma ögonblick lyfte Peter tömmarna, sträckte sig fram och manade på Sunset. Plötsligt var det som om de andra hästarna stod stilla. King of Sunset flög fram över banan mitt i upploppskurvan var han förbi och fortsatte sedan att öka avståndet mellan sig och de andra hästarna. Martina såg hur hingsten sänkte huvudet något, ökade steglängden och bara flöt fram. Publiken tystnade för en stund, sedan tilltog sorlet för att växa till ett vrål. I takt med publikens jubel , ökade Sunset och Peter farten ytterligare. De var ensamma den sista biten på upploppsträckan och gick i mål som överlägsna segrare.
King of Sunset var tillbaka.


När jag såg boken i hyllan på biblioteket så blev jag jätteglad! Tror jag läste förra boken i trean (för två år sen) och älskade den förstås! Har läst alla, och det var jätteroligt att fortsätta följa Sunsets framgångar. Oj, känns lättare att recensera en bok som man kritiserar, istället för att hylla! Men hylla boken, det vill jag göra, jag tyckte boken var jättebra, fast det ända jag stör mig på var att hon blev kär i en skum (enligt mig iallafall) kille.. Men annars tyckte jag boken var välidgt bra!


Kalas!

Hej!
Idag har det blivit jättedålig uppdatering, för hann inte blogga något mer imorse, och efter skolan så var jag tvungen att träna på läxan. Men nu skriver jag igen! Om ca en timme ska vi få gäster, bla. kusinerna, dom kommer hit för att gratta mamma och fika, det blir marsipantårta!<3  Hm.. Idag fick vi reda på att skolan fått massvis med skåp från en annan skola, och då ska femmorna och sexorna få skåp! (det är bara högstadiet som har nu) =P



Grattis!

Godmorgon alla! Och grattis till världens bästa mamma som fyller år idag! Vi ska snart sjunga för henne, och nu har jag precis ätit frukost. =)  Haha, kunde bara inte låta bli att göra den, såå söt<3 Nej, men jag ska packa väskan nu!
Ha det bra så bloggar jag förhoppningsvis en gång till innan vi går!


Det är Saras www.sarabubbis.blogg.se ´s pappa som fotat bilden och Sara som skrivit!
Tack!<3:D


Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig om en stund, men hinner inte blogga mer idag, men förhoppningsvis hinner jag imorgon! Imorgon fyller min mamma år också!<3 :)
Trevlig kväll och sov gott!<3


Färdiga att servera!

Så! Muffinsarna är bruna, fina och har smet på toppen! Dom är klara, och det ända som fattas är att dom ska svalna så att man får smaka! Och, glömde nästan! Det viktigaste av allt - kameran fram, fota, visa bilder för er!









Bilder

Mmm.. Mamma och jag bakade muffinsarna utan Alva, och nu har mamma gått och hämtat Alva och jag ska snart börja med fyllningen till muffinsarna! :)<3 Kunde inte låta bli att ta fram kameran en snabbis och fota också :)
















Jag hoppar!

Tänkte lägga in en film på när jag hoppar!;) Det är Alva som har filmat, fast hon sitter uppe i ett träd :P


Muffins!

Hej!
Nu har jag kommit hem från skolan och fikat lite :) När Alva kommit hem (vid halvt fyra ca) ska hon, jag och mamma baka muffins! :) Mm.. Vad gott. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, nått roligt brukar man ju förstås alltid hitta på, men vad? Medans jag funderar kan jag berätta om vädret idag. Imorse var det 0 grader och regn! Treligt, trevligt. Men ungefär när skolan började skutade det regna, och under dagen har det klarnat upp och nu skiner solen och himlen är blå! Fast det är fortfarande kallt ute, bara 10 grader!

Något skoj hittar jag säkert på!


Något sådant här?

Sov till kvart i!!

Först ska jag väl säga godmorgon! Sedan bli stressad! Lyckades vakna kvart i sju imorse (vi går tjugo över) blev jättestressad, så har kutat runt i huset en kvart och hunnit äta frukost! Tur nog så har vi inte idrott eller nått nu, för då hade jag blivit riktigt orolig över att inte vara klar, men jag är klar *tittar på klockan* och nu ska jag strax gå!

Hoppas ni får en trevlig dag!
Mvh Emma



Romeo och Julia

Det hände för flera hundra år sedan i den italienska staden Verona.
Romeo träffar den vackra Julia på en maskeradbal.
Han blir genast häftigt förälskad i henne och Julia älskar honom tillbaka.


Men Romeo och Julias familjer är fiender.
Trots det kan inget hindra Romeo och Julia att träffas
och planera sitt bröllop.
Deras kärlek är starkare än döden.

(Den lättlästa versionen av Ingamaj Beck)


Jag var jättebesviken på boken. Hade av någon anledning fått för mig att jag ville läsa Romeo och Julia, och bestämde mig för att låna den. Tog den lättlästa versionen - fast där gjorde jag nog ett stort fel! Hela handlingen förbispolad, slarvigt skrivet. Men ett plus var att jag ändå fastnade:P Ska läsa den riktiga boken, inte den lättlästa, och förhoppningsvis slippa bli besviken en gång till! Ni har nog börjat undra vad det är för fel på mig, som kritiserar alla böcker.. Men, brukar gilla nästan alla böcker, så det hrä kom oväntat, att jag skulle såga så många böcker, det här är ju tredje! Men ska ta en bok från min bokhylla sen, så ska ni få en recension av någon älskad bok som ligger mig varmt om hjärtat! Hm.. ''Den lilla drottningen'' av Jeanna Otherdahl är ju bara för fin<3 Och ''Min vän Angie'' av Rebecka C. Jones, listan kan göras lång! Men nu bytte jag ämne, Romeo och Julia var det! En annan sak jag störde mig på var att dom heter väll Montague och Capulet i efternamn? I den här boken stog det istället Montecchico och Capelletti ! Det var något jag störde mig enormt på!

Några meningar ur boken:
Hon längtade med hela sitt hjärta efter att hatet mellan släkterna skulle bli till vänskap.
Först då skulle hon kunna låta hela världen veta hur högt hon älskade Romeo.




Boken var inte så tjock..


Mer än ögat ser

Kollade igenom massa recensioner och hittade en om n bok som heter ''Men än ögat ser'' av  Melissa Marr. Har verkligen fastnat för titeln, så funderar på att låna boken.. Bokbussen kommer till Saras gata, har jag märkt, så nästa gång den kommer ska jag dit:D
Om boken:

Aislinn lever i två världar, den verkliga och den osynliga. Hon uppvaktas av två unga män. Den ene är av kött och blod, den andre är en underskön sommarkung som vill se henne som sin brud. Hon måste bara välja



Aislinn är sjutton år och en till synes helt vanlig tjej. Men hon är ganska ensam, dock har hon världens bästa killkompis, Seth. Han är en piercad och tatuerad outsider som de flesta tjejer brukar falla för. Alla utom Aislinn, för skulle de gå över gränsen skulle det nog innebära slutet på deras ovärderliga vänskap.

Men Aislinn är allt annat än vanlig hon ser mer än andra. Precis som sin mor och mormor är hon synsk och kan se de osynliga. En gåva som hon helst skulle slippa. För de osynligas värld är både vackrare och grymmare än något öga skådat.

Nu hemsöker de henne. Uppvaktar henne. Men vad är det egentligen de vill henne?


Hm.. Får väll se, fast titeln är helt underbar<3 Såå vacker!<3

 




När inte ens lärarna vet

Emmys syster Angela har blivit påkörd av en rattfyllerist och dött.
Emmy har litat på det vuxna sagt, att Angela är i himmelen eller '
någonstans i alla fall. Men en dag visar läraren en film om Big Bang.
Emmy får omedelbart någon sorts brutal instinkt om att det kan finnas
ett ingenting. Emmy blir magsjuk och går hem från skolan.
Hon börjar ställa frågor om livets mening, om döden och vad som är rätt och fel.
Plötsligt har hon nystat in sig i en härva av lögner i en värld där till och med barnen
är främlingar.

När jag läste på baksidan av boken när jag var på biblioteket i Söndags, så verkade boken bra, riktigt bra. Men det visade sig att jag hade helt fel! Boken hade kunnat vara skriven för min Alva (hon går i tvåan) fast vem skulle skriva en bok om döden för åttaåringar!? Blev djupt besviken på boken, som jag ställt höga krav på. Faktum är att titeln är det bästa med hela boken! Fast, måste medge att jag faktist grät när jag tänkte på den stackars flickan, som förlorade sin lillasyster. Tänk om Alva www.alvasjungerochdansar.blogg.se  skulle dö! :'( Satt och storgrät över det en stund.. Nej, men jag var riktigt besviken på boken och skulle inte rekommendera er att läsa denna!

Några meningar ur boken:

För Angela hade hon kunnat berätta om hemligheterna.
Hon skulle ha låtit Angela komma till sin säng på kvällen.
Angela skulle ha krupit ner bredvid henne, närmast väggen,
och hon skulle ha viskat om allting.


Videoblogg

Hej! Kommer ni ihåg att jag pratade om att fixa en videoblogg? Har lyckats, visserligen pratar jag inte så mkt, och säger inget intressant, men ändå!

 


Bilder från när vi red!

Här kommer bilderna från när vi red Bus Johan och Salle för någon vecka sen!


































































Mjöl i fulla ansiktet

Kom ni ihåg när jag, Emilia, Alva och hennes kompis hade femkamp? Fotade då, så ska visa lite bilder:)
Visserligen så är det bara Emilia jag kan lägga ut på, för jag blev ju inte fotad och får inte lägga ut på Alva och hennes kompis.




































Baka till på Onsdag

Jag, mamma och Alva ska baka nu:) För mamma fyller år på Onsdag, grattis!<3 Och då ska släkten hit, och då är det ju roligt att baka chokladbollar!:D Det är ju inte direkt första gången dom senaste veckorna jag bakar chokladbollar, kanske har börjat få runda bollar nu, istället för fyrkantiga? Mja, så säker är jag då inte.. Men mot köket!


Härligt att komma hem efter en regnig dag!

Heej!
Idag har vi haft friluftsdag, fast måste erkänna att dom inte valt den bästa dagen för utomhusaktiviteter hela dan! Det är 8 grader ute nu, och det har säkert varit ännu kallare under dagen, brr..! Sedan så har det varit mulet och regnet´, mysigt va!? Satt och huttrade med strumpor utanpå sockorna under ett träd och åt lunch, fast den var god! :)

Gissa vilken lukt som kom imot mig när jag öppnade dörren? Nybakade kanelbullar<3 Mmm.. Nu har jag myskläder på mig (har ju sprungit runt i gympakläder hela dagen) och ska tjata åt mig en bulle :)<3


Godnatt (snart iallafall!)

Nu ska jag gå och lägga mig om en stund. Imorgon har vi friluftsdag med skolan. Hm.. Hoppas ni uppskattar recensionen och att ni kan följa bloggen numera!:D Nu håller jag på att läsa ''När inte ens lärarna vet'' så ska fortsätta läsa den ikväll!
Men ska väll säga godnatt nu..
Godnatt, sov gott!<3


Vild

Vild av Boel Werner

Irma är väl som folk är mest. Hon sticker inte ut , även om hon kanske är lite allvarlig av sig.
Hon tänker inte så mycket på smink och kläder och såna tjejiga saker...


Men en morgon är allt förändrat.
Något har hänt med henne, något oförklarigt.
Rädd och chockad känner hon att hon måste fly, ut i skogen.
Ingen får se henne så här!

Så småningom återvänder Irma till verkligheten. Hemligheten har hon kvar, och hon döljer den väl.
Men det finns andra saker som ingen kan undgå att märka. Plötsligt har Irma blivit en person
som man ser. Hon påverkar folk. Ja, ibland verkar det nästan som om hon kan styra andra efter
sin egen vilja.


Jag tyckte först att boken var rätt bra, en smart, snäll tjej. Fast efter ''händelsen som förändrade allt'' så blev allt så himla onaturligt! Blev jättebesviken på boken efter det, allt var jätteonaturligt och längtade bara tills boken skulle vara slut! Önskar att jag kunde avslöja ''händelsen som förändrade allt'' men då skulle jag förstöra för den som vill läsa boken. Jag skulle inte rekommendera boken, då det finna klart mycket bättre! Men gillar du onaturliga saker, så tycker du säkert att det är jättebra! Fast det var mysigt att läsa också, hon var mycket ute i skogen och så. 

Några meningar ur boken:
''Jag rör vid den. Pälsen är mjuk. Grålurvigt underhår och metallglänsande överhår. Som en halv ekorrsvans ungefär. Egentligen bara en liten tofs.''



Jätteskoj!

Hm.. Just nu sitter jag och försöker träna på läxan, jätteskoj! Måste duscha ur hårfärgen också, och ta bort nagellacket. Har faktist lovat mamma att klippa naglarna lite, fast får se.. Man kan ju fila istället.. Hihi, men ska fortsätta med läxan, har iallafall bara No och Engelska kvar nu, fast får förstås Svenska imorgon..


Mmm, <3

En rolig nyhet

Hej!
Jag har en rolig nyhet, nämligen att från och med nu kan ni föja mig med Bloglovin! Hoppas ni uppskattar det här, ska bli jättespännande att se om det finns någon som faktist läser min blogg:)

http://www.bloglovin.com/blogg/1123531/emmakompis?claim=pqufh2nd8y4">


Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se

Film!

Hej!
Gissa vad jag lyckats med, joo! Laddat upp en film:D Sara www.sarabubbis.blogg.se visade mig hur man gjorde, taack!<33 :D  Det är på när jag kastar skor, det är Sara som filmat:)


Nya böcker!

Såå! Nu är jag hemma igen! Har lånat fem böcker, dom här:

 King of Sunset segertåget
 När inte ens lärarna vet
 Vild
Ängel utan vingar
Romeo och Julia (lättläst version)

Ska läsa nu, och läsa och läsa.. Haha, men läsa ska jag göra nu iallafall!
Förhoppningsvis kommer jag att kunna slita mig nog för att skriva mer :)


Här hittar ni mig!


Slutet är bäst

Idag är den 27, och det betyder - slutet av månaden - månadspeng!! Äntligen, känner att sparbössan behöver lite påfyllning, just nu ligger det bara en ynka krona där..:( Snart ska vi iallafall iväg till biblioteket, och då får jag många böcker att recensera :D Det ska bli jätteroligt. Fast vet inte vad jag ska låna.. Något tips?=)



Varför går det så snabbt?

Godmorgon! Nu är det Söndag, och helgen är snart slut. Visst är det bra konstigt, att helgen går så snabbt? Visserligen kan tiden flyga iväg på vardagarna också, men inte på samma sätt! 


Idag ska jag kanske åka och låna böcker, känner att det är något som behövs :) Jag får väll försöka ta och övertala mamma eller pappa;P Gissa vad jag har gjort förresten! Färgat håret!! Jag hittade en sån där burk med röd hårfärg, och kunde bara inte låta bli att spruta in några slingor/prickar/fläckar i håret :P Jag ska hämta kameran så ni får se!

Igår så hade pappa köpt godis, och hittade såna här!
Dom var jag ju bara tvungen att värma i mikron<3


 























Mums<3




Dom fyra bästa i påsen!


1:a


2:a

Sedan kom pappa och åt upp den sista av dom som jag värmde i mikron!
Och då fick det bli en annan godis som också är god!


5:a


4:a


Ett nyttigare alternativ..



... Sådär! Nyttigt och onyttigt!


Fast skulle ju fota håret:) Så hämta kameran!














Hihi, halvligger på golvet för att håret ska synas :P


Kommer ni ihåg kräm-receptet jag la ut? Så här ser det ut när man fixar det :)
Här har krämen blivit tjock, det tar inte så lång tid, och när den tjocknat är den färdig :)








Sängdags

*Gääsp!* Gud vad trött jag är! Ska hämta en bra bok, hörlurarna till mobilen och krypa ner i sängen!<3:)
Godnatt!<3


Bilder


Hej!
Sara och jag fotade först på natur, sen fikade vi hemma hos henne och sen var vi ute en stund igen, och då var vi först på travskolan och där var det kurs och då tittade vi på en stund innan vi fortsatte till travet och träffade på en gammal vän - Raggi! Vi tror iallafall att det var han, vet inte om jag skrivit om honom tidigare, men han och hans kompisar (det är vi som kommit på egna namn åt dom, dom heter något annat igentligen, men vi vet inte vad) Ingen anning (fint namn va!?) och Gäsparkungen :P Nu ska ni få se bilder iallafall ;)





Skorpans nya klätterträd!






Fick dom här av Angelica, hon hade fått dom med någon tidning men ville inte ha dom själv, så tack!<3



 










Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se


Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se


Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se 



 














 

 


Hemma

Hej!
Ni kanske undrar varför det bara blev en bild i förra inlägget, det beror på att det inte gick att skriva tyvärr:( Aja, nu ska jag och Sara ut och fota!


Hemma

Hej!
Ni kanske undrar varför det bara blev en bild i förra inlägget, det beror på att det inte gick att skriva tyvärr:( Aja, nu ska jag och Sara ut och fota!


Bloggar i bilen


Min bokhylla

Här kommer nästan hela min bokhylla, om ni vill att jag ska recensera en bok så är det bara att skriva det i en kommentar!


Pappa Pellerins dotter - Maria Gripe


Falskspel och finter - Mikael Thörnqvist


Sagan om Milton


Bonniers stora häst-lexikon


Stora boken om ridning


Vilse i vildmarken - R.E Toresen


Älskade ponny


Malins stallbok


Shadow - Från problemhäst till showstjärna - Karin Tillish


Första bakboken - Johanna Westman


Stallgänget på Tuva 4 - Lena Furberg


Fotboll och kyssar - Mikael Thörnqvist


Bortgjord - Francine Pascal


Digital Fotografi - Scott Kelby


Om jag kunde drömma - Stephenie Meyer


Kulla-Gulla - Martha Sandwall-Bergström


Fastersarvet - Gunborg Wildh


Halvvägs till himlen - Gunborg Wildh


Vår vän Anne - L.M Montogomery


Anne på egen hand - L.M Montogomery


Lilla Marilla - L.M Montogomery


Anne på Grönkulla - L.M Montogomery


Ett steg på väg - Jean Richardson


De första stegen - Jean Richardson


Fröken Sprakfåle - Lisa Eurén-Berner


Fröken Sprakfåle växer upp - Lisa Eurén-Berner


Essan - Anta Gustavsson


Jane Victoria kommer hem - L.M Montogomery


Jane Victoria - L.M Montogomery


En egen kattunge - Kurt Unkelbach



Den lilla drottningen - Jeanna Otherdahl



Vår sista sommar - Lois Lowry


Hemlängtan - Michelle Magorian



Ett föl växer upp - Elin M. Ellingsen


Emily och hennes vänner - L.M Montogomery



Emily - L.M Montogomery


Fem söker en skatt - Enid blyton


Den förbjudna ritten - Bonnie Bryant


Jag vill ha Stella! - Jennifer Johansson




Fem gör ett fynd - Enid Blyton



Carole får problem - Bonnie Bryant


Mysteriet med tjuvgömman - Enid Blyton


Mysteriet med den försvunna katten - Enid Blyton



Fem tillsammans igen - Enid Blyton





Vargbröder - Michelle Paver


Havets fångar - Michelle Paver



Demonernas port - Michelle Paver



Jagad av klanerna - Michelle Paver



Ondskans schaman - Michelle Paver



Fem och kidnapparna - Enid Blyton

Lördag igen!

Hej!
Ja, nu är det Lördag igen! Idag ska vi först åka och köpa ett nytt klätterträd till Skorpan, det gamla är jättetrasigt och då blir ju Skorpis ledsen :'( Så nu ska han få ett nytt och fint klätterträd att sova i! (inte leka, det är han för lat för, vår tjocka söta katt<3) Och senare idag ska jag vara med Sara www.sarabubbis.blogg.se :D Men nu ska vi strax åka, så ska sätta upp håret nu!


<3

Mys och Idol

Hej!
Nu har ni ju fått se lite bilder från idag :) Nu ska jag titta på Idol med mamma, pappa och Alva och mysa<3 Hoppas ni också får en jättetrevlig Fredagskväll!
Mvh Emma



Ber så mycket om ursäkt..

Heej!
Som ni märkt har jag inte skrivit något efter första inlägget imorse, vilket beror på att jag fick datorförbud, fast nu får jag sitta vid datorn igen =D Men ska berätta om min dag. Efter skolan gick jag och Sara ut och fotade, först på travskoleponnysarna och sedan lite natur :) Sedan efter middagen var vi och fotade på trav:) Ska visa lite bilder från idag nu. Joo, föresten! Presenten kommer nog inte förren imorgon eftersom jag inte kunnat göra något idag..:(


Bus Johan

Kompis<33

Kompis<33


Den nya hästen, Showgan(kan inte stava hans namn så gissar)



Russin


Gustav


Kompis mule<33


Kompis öga<33


Mmm, vilken god hand du har Emma! (säger Kompis)


Salmiak


Hihi, här ser det nästan ut som om både Kompis<3 och Gunnar (som den nya kallas)
dricker samtidigt :P





Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se















Godmorgon!

Godmorgon!
Hoppas ni sovit gott. Presenten kommer förmodligen ha blivit publicerad innan kvällen, höll på ett bra tag igår ;) Idag kommer jag väll hem vid tvåtiden.. Hann dock inte läsa något igår:( Målade naglarna ist =) Fast ska måla på ett lager till, sen får ni kanske se :)


Boken är påväg att ramla ur bokhyllan

Presenten är bestämd!

Japp, ni läste rätt! Eftersom ingen kom med något förslag så har jag bestämt, det blir min bokhylla i present :) Ska sätta igång imorgon så får ni presenten så fort som möjligt!



Idol

Heeej!
Det här blir kanske dagens sista ev. näst sista inlägg, ska se på Idol nu, och sen ska jag läsa. Jag har börjat på en ny bok, eller ny och ny.. En bra bok är det i vilket fall som helst, och har läst den ganska många gånger förut :) Den heter .. Eller, det är en hemlighet tills jag läst ut boken! Har iallafall valt en bok som alla kan få tag på, visserligen gillar jag gamla böcker mest tror jag.. Men dom är svåra att få tag på, det gäller isåfall att det antingen är en popular bok även idag eller att man har tur. Fast Fem-böckerna av Enid Blyton säljs ju i bokhandleln, och dom är gamla och väldigt bra!


Nästa helg

Hej!
Nästa helg kommer jag att åka till mormor och morfar efter skolan på Fredag, jag kommer väll hem på Söndag kväll någon gång då.. Altså kommer det inte att bli så mycket uppdatering, men ska försöka skriva några inlägg iallafall! Tyvärr betyder det att det inte blir någon Travskola nästa vecka heller för mig, Sara www.sarabubbis.blogg.se ska kanske ta med en kompis dit, om hon kan stanna förstås! Men imorgon blir det till att gå hem och det blev ju likadant förra veckan.. :'(


Kräm

Jag lovade ju att det skulle komma ett recept på krämen - så här!

                                    Kräm

Ingredienser:
3/4 dl Saft (outspädd)
1 1/4 dl vatten
1 msk potatismjöl
                                   

Gör så här:

1: Blanda saft, vatten och potatismjöl i en kastrull och vispa!
2: Ställ kastrullen på plattan och vrid på till 6:an
3: Vispa tills första bubblan - KLART!


Ridningen

Hej!!
Nu ska jag berätta om ridningen :) Jag hade Capten idag, och vi hållde på med skänkelvikningar, för mig gick det inte så bra. Vi körde på långsidorna, och ungefär fram till ridläraren gick det hyfsat, men sen så flyttade han tillbaks bakdelen till spåret igen. Hm.. Jättesnällt! Sedan delade vi upp oss och red på två volter, och gallopperade. Han hade skön gallopp (visserligen har jag ridit han tidigare, men har dåligt minne) fast kom ikapp hästen framför dom första gångerna och blev tvungen att sakta av, men sedan bytte vi volter och då fick jag bättre fördelning. Dock sprang han in i galloppen, men det berodde på att jag inte lyckades ge några ordentliga galloppskänklar, utan det blev mer ett : Smack smack! Och sedan så började dom andra galloppera och då hängde han på! På en del hästar får jag in riktiga galloppskänklar, men ibland blir det mer så att jag inte får fram skänklarna ordentligt, fast tycker det blir lättare när jag rider en mindre häst.. Får väll träna på det :)


Dålig bild på Capten

=(

Hej!
Idag har det inte blivit ett ändaste inlägg, men ta det lungt! Jag har inte glömt bort er, men blir lätt så på Torsdagar, att jag bara skriver några få inlägg.. Men ska berätta om ridningen snart, och lägga ut ett kräm-recept! Fast först måste jag duscha .. '


=)

Hej!
Sara och jag har sålt jultidningar, fast vi gick tillbaks till två som vi skulle komma tillbaks till efter några veckor. Sedan ramlade jag i en buske två gånger (fast andra gången med flit) fick skrattatack:P Hm.. Nu ska jag läsa lite tror jag :) Hoppas ni uppskattade recensionen, ska skriva fler när jag läst ut nått =)


Min bokhylla

Hej!
Kom nyss på vad ni kunde få, jag har nämligen fotat alla böcker i min bokhylla, och skulle kunna lägga in bilder på nästan alla :) Kritisera gärna det här!


Present

Joo, vad vill ni ha i ''present'' för bloggen har fyllt femhundra år! Mja, men 500 inlägg iallafall ;) Kom gärna med förslag om present :) Kan t.ex visa bilder, göra en teater, men som 500-present skulle det vara kul med något nytt.. Kanske en videoblogg? Fast isåfall måste jag först fixa lite (extremt mkt, har testat filma nån gång - katastrof) och innan dess har det nog hunnit bli 600 inlägg.. Men kan ha det som mål att göra en videoblogg:)


Mål:
1.Göra en videoblogg



Chokladbollarna jag och Emilia  bakade








Emilia äter chokladboll









Hm..

Hej!
Idag när vi hade matte sa läraren att läxan skulle lämnas in imorgon, någon frågade då om varför bara hälften (ungefär) av klassen fått läxa, och då fick dom som inte fått någon idag - weehoo! Jätteskoj :S Så får göra matte idag =/ Men jag och Sara ska sälja lite jultidningar också :)

Barnen från Frosmofjället



Namn på bok: Barnen på Frosmofjället
Författare: Laura Fitinghoff
Det här exemplaret trycktes: 1952
Handling: Sju barn lämnar deras stuga på fjället, när det blir nödår och dom mister både far och mor. Dom går över fjället och ner mot bygden för att var dag stå vid en ny dörr och ängslas över att komma som tiggare.
Vad tycker jag om boken? Jag tycker att den ibland kan vara rätt långtråkig, men den måste ju ha gript fast i mig ändå, för storgrät på slutet! Men den var bra, fast då boken är så gammal så är den ganska jobbig att läsa. Men boken är helt klart läsvärd!
Betyg från 1-5: Boken får en trea, då den var ganska seg.



Bilder

Hej!
Jag kunde inte låta bli att le imorse när jag kollade på inläggsräknaren :) Tänk, 500 inlägg :O Igårkväll läste jag ut Barnen från Frosmofjället, och ska snart skriva en recension :) Ska bli kul att testa :) Idag går vi inte förren tjugo i 8 ..:( Men hinner iallafall blogga lite mer. Har långdag idag, så får se när jag kommer hem. Nu kommer iallafall bilder på naglarna! :)






Bara 500 kvar!

Yees! (wow, ett engelskt ord:O^^) nu har jag skrivit 500 inlägg när detta publicerats:D!! Rätt coolt ändå, nu är det bara dubbelt så många kvar till 1000:O Oj, blir det 100 bilder då?? Hihi, mja.. Nej! Men kanske några :) Måste hitta på en present nu me.. 
godnatt! 


Inga ponnysar imorgon =(

Hej!
Imorse berättade Camilla att hon skulle vara borta ons, tors & fredag och att det skulle komma någon ersättare ist för henne, hon trodde att det skulle bli hennes kompis, men var inte säker.. Men Sara www.sarabubbis.blogg.se  ringde nyss (Camilla skulle ringa Sara när hon visste,) och det var inte hennes kompis som skulle komma, så det blir ingen travskola för oss=( Men det är ju bara tre dagar, och man kan hälsa på dom efter skolan.. Fast usch! Skola utan travskola? Uff, det ända positiva är att man kan sova längre, men jag som brukar kliva upp kl 5, stänga av väckarklockan och sova en timme till innan jag kliver upp, hihi :P



Jag gråter ! Hihi =P

:)

Heej!
Nu kikar jag på Idol :) Ska väll sova snart, men inte riktigt än..


Bilder

Här kommer lite bilder :)


Jättedålig mulbild på Kompis<3















Naglar

Heej!
Efter (och före, under middan torkade dom - inte så bra, då det är väldigt svårt att äta med ''blött'' nagellack) middagen så fixade jag naglarna :) Nu blev det blått med glitter :) Förut hade jag svarta, men när jag fotade dom så blev det fel på minneskortet och dom bilderna försvann:( Men kan ju hämta kameran nu så ni får se :) Eller, tror inte jag orkar, är ju sååå jobbigt, hihi ;P Närå, ska hämta den ;)

Tyvärr, så funkar inte kameran :( Inga bilder då..

Middag

Hej!
Emilia har precis gått hem nu, vi spelade Sims 3 :) Jag och Alva ska duka nu, bloggar mer efter middagen :)


Mulle<33

7 inlägg kvar..

Ni har säkert sett dom här inläggen förut och det betyder - snart 500 inlägg!! :D Nu har det börjat gå riktigt fort, men har som ni märkt varit ganska oaktiv dom senaste dagarna, vilket jag är ledsen för..:( Men ska försöka bättra mig iallafall :) Men just nu hinner jag nog inte, för Emilia har följt med mig hem =)

Kram!!<33


Hemma

Heej!
Nu är jag hemma, och som ni kanske redan gissat ut, så har jag inte varit hemma under eftermiddagen. Jag följde med Angelica hem och vi har bakat chokladbollar:)<3 Och Angelica har sprutat massa hårspray i håret på mei, och jag som duschade imorse!:/ Aja, nu.. Vill jag baka chokladbollar, hihi=P Men får nog inte..=( Men nått skoj hittar jag säkert på iallafall, jag ska ringa Sara www.sarabubbis.blogg.se nu :)

Kram!<3


Hihi, mei & Kompis<3

Kvart i 7

Godmorgon!
Nu är jag vaken och pigg, och vi sja gå om lite mer än en halvtimme.. Hm.. Hittar väll säkert på något skoj då, t.ex att bädda sängen!=/ Men sen kan man ju göra nåfot lite roligare med..:) Kommer säkert på något.


Idag slutar jag tio i två, så kommer väll hem tio-tjugo över någon gång då=)
Har ätit frukost nu också, duktigt va?=P

Mm, kanske något sånt här ist för fil skulle vara godare till frukost?
Eller vad säger ni? :)

Natt

Nu är det dags att sova för mig.. Har sett på film med Alva nu ikväll:) Vet ni vad jag brukar göra på kvällen? Joo, efter att vi vänt sängen och flyttat den från fönstersidad till garderobsidan (fin förklaring va??:P) Så har jag börjat med att jag lyssnar på musik och läser, självklart så blir jag så trött så jag släpper ner boken på golvet och rycker ur hörlurarna och somnar, och morgonen därefter - ingen väckarklocka inte (använder mobilen som musikspelare och väckarklocka, hihi:P) Men nu ska jag sova!
Godnatt!!<3


Godmorgon!

Kollade igenom opublicerade inlägg och - bara ett, dethär!! Så var tvungen att publicera det, hihi=P


Godmorgon!:) Visserligen vaknade jag för ett ta sen, men det är först nu jag hinner blogga, bara 7 min innan vi ska gå..:(

Femkamp

Hej! Nu har Emilia gått hem och jag ätit middag, nu hade jag ju tänkt så att nu skulle bilderna in på datorn och jag visa bilderna för er! Men - ett litet problem.. Det går inte att ladda in bilderna!! Så inga bilder.. Och jag som tiillochmed har fotat nästan alla böcker jag har!:O Hade tänkt lägga in bilderna på böckerna här, och så skulle ni kunna ''säga'' vilken bok jag skulle läsa:) Hihi, men nu måste jag tyvärr städa rummet=/

Trevlig kväll!<3


<3

Hej! Emilia och jag gick hem till henne och bakade chokladbollar, när inte Alva och Anton (hennes kompis) ville bjuda oss på chokladbollarna Anton hade med sig:/ Men då bakade jag och Emilia www.emmebloggare.blogg.se som sagt egna och dom blev jättegoda:)<3 Nu ska vi spela Sims 3 en stund :) Idag har vädret först varit jättebra - imorse var det 28 grader och klarblå himmel!! Fast nu har der kommit upp gråa moln och soleb har försvunnit=( Men man får väll vara glad för vädret så länge det varar! Hoppas det gått bra för Sara www.sarabubbis.blogg.se som har tävlat i helgen!:) Nu bytte jag ämne märker jag.. Aja, ska fota chokladbollarna nu innan vi spelar Sims:)

Kram!!<3


Bilder

Hej! Nu har vi precis kört klart femkampen och dom andra står och tvättar ansiktet, men jag är så renlig och blev knappt mjölig alls! :) Alva och hennes kompis får jag inte visa bilder på, och på mig blev det inga, men på Emilia!:) Så ska ladda upp bilderna nu (elr sen) så ni får se:)

Om igår:

Hej!! Jag och Emilia ska snart äta lunch, men tänkte först berätta om gårdagen:) På eftermiddagen gick vi hem till hon, och först satt vi vid datorn och sen åt vi tacos=) Därefter åkte resten av hennes familj bort och Emilia och jag började se på film;) Men efter en halvtimme (ca) ringde Linn (Emilias granne) på dörren och frågade om vi ville vara med henne:) Så då var vi ute och lekte till typ 9 då Emilias familj kom hem. Då gick vi in och fortsatte se på filmen. När jag sånär som somnade framför filmen gick vi och la oss.. Och när vi vaknade igen läste vi först en stund och sedan fortsatte vi med filmen:) Och nu är vi hemma hos mig och ska snart äta lunch=) Sedan ska vi kanske ordna typ en femkamp med Alva och hennes kompis^^

Undra om vi hoppar nått?

Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se


Idag:

Hej! Nu är Emilia här:) Idag ska jag sova hos henne, hm.. Nu ska vi gå hem till hon, det här blev ett väldigt dåligt inlägg känner jag.. Aja, nu hinner jag inte fixa mer så.. Trevlig dag!!


Bokrecensioner

Hittade en intevju ígår på skolan (tror jag läste gamla Min Häst-tidningar, har dåligt minne=P) och då så intevjuade dom en tjej som typ skrev bokrecensioner i sin blogg:) Tyckte det lät roligt, så ska testa om ni tycker det är en bra idé! Om ingen kommenterar så ska jag iallafall testa, och tycker nån det är en bra idé så får ni gärna ge förslag på vad jag ska läsa:) Just nu håller jag på med Barnen från Frosmofjället (förut skrev jag Barnen Frosmofjället, men upptäckte att det var fel) Så om ni gillar idén kan det komma en recension av den! Ska försöka hitta hennes blogg, om den finns kvar..


Några av mina böcker, och ett nagellacktorn!


Lördag

Godmorgon! Igår så hade jag precis tänkt sätta mig framför datorn när mamma kom

Mamma: Emma, inte ska du sitta framför datorn nu heller!
Jag: Joo! Bara en liiten stund!
Mamma: Nej! Gå och lägg dig!
Jag: *Suuck!* typiskt.. *mutter mutter*

Hihi;P Men nu är det morgon igen, lördag:) Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. Joo! Jag ska måla naglarna, fast kanske något mer också..



Hihi, kolla! Jag har målat naglarna!! Mja, tog faktist bort lacket igår.. Och bilden är från när jag var.. hm.. 2009-5?.. Hm.. Sex år blir det va? Hihi;P


Hm.. Godis<3 Fast hade inte precis samma godissmak då som jag har nu..
Fast jag gillar inte lakrits vare sig där eller nu!

Liten Skorpan

Har lite gamla bilder på Skorpan när vi nyss fått hem han, ska visa dom:)















Ingen travskola=(

Hej! För ovanlighetens skull är vi hemma redan vid två tiden=O För Camilla kom på att det var barnkalas idag på travskolan, så vi fick gå hem..=/ Men nu ska jag följa med mamma och Alva och köpa vinterjacka.. Är igentligen jättetrött, och har ingen som helst lust med det.. Men men=( Sen ska vi ju iväg till mormor och morfar, men förhoppningsvis kommer jag hem imellan:)



Om idag:

Men ska berätta om idag:) Joo, först nu på morgonen ska vi till travskolan då, och sen är det skola till tio i två, men sen - Heelg!<3 Och då ska vi till travskolan, fast idag blir det förmodligen bara mys med sötnosarna!<33 :D Fast det är typ bättre än att rida=P Sedan vid femtiden typ ska jag till mormor och morfar, vi ska äta middag där:) Men kommer hem runt nio-halvtio tiden. Men dom har dator, så kan låna den=) Och bloggar lite snabbt efter travskolan me=)


Liten jag som .. tittar på tv tror jag^^


Världens sötaste kattunge Skorpan<33


Godmorgon!

Godmorgon!:) Visserligen vaknade jag för ett ta sen, men det är först nu jag hinner blogga, bara 7 min innan vi ska gå..:(

Idol ikväll?

Hm.. Är det Idol ikväll??Hoppas!:D

Blåbärsgröt

Idag på matlagningen så gjorde vi blåbärsgröt! För två veckor sen var vi ute i skogen och plockade blåbär, och veckan därpå svamp, så idag gjorde vi något med blåbärna - blåbärsgröt! Fast gruppen är uppdelad så vi är i två olika klassrum, och den ena gruppen fick göra havregrynsgröt med blåbär i, och vi fick göra något med mjöl, rågmjöl och socker! Och Emmas fantastiska minne kommer faktist ihåg receptet!:O

Blåbärsgröt

Ingredienser:
3 dl vatten
1 1/2 dl blåbär
1/2 dl Rågmjöl
1/2 dl Mjöl
1 tsk socker (fast vi tog tre, hihi)

Gör så här:

1: Koka upp vattnet

2: Håll i blåbärna och sockret

3: Koka i 5 min på låg värme

4:Vispa då och då under kokningen

5: Tillsätt övriga ingredienser

6: Koka i ytterligare 10 min på låg värme

7: Klar!

Hoppas ni uppskattar receptet, om något blev fel så skyll inte på mig bara=P Hehe, närå men det ska vara rätt:) Dock var det inte så gott.. Det smakade ingenting direkt.. Är iofs väldigt förkyld, så det kan bero på det men mja.. Inte så gott, men någo fel på det var det inte!:P


Travskolan

Hehe, ridning, travskola! Väldigt mkt häst på Torsdag och fredag i bloggen.. Ber om ursäkt för det, men bloggar ju inte bara om hästar:) Hm.. Idag så tog vi först ut Bus Johan (jag tog han) och Sara Gustav (Camilla ville vara me när vi tog Bus Johan) och sedan Kompis och Salle.. Russin och den nya hästen, som Camilla berättade att hette.. Ops, det har jag glömt bort, men något på S var det! Men det var jättesvårt att stava i vilket fall som helst, så tills det kommit upp ett namn på fodertavlan på boxdörren så kan jag inte skriva det. Men dom kallade han Gunnar!:) Vädligt sött namn tycker jag:)

Ridningen

Hejhej:) Nu är jag hemma och sitter och äter frukt=)<3 Hm.. jag ska väll berätta om min dag...
Ehm.. Jag hade Nicky och det v ar hoppning:) Idag red vi i ridhustet, även fast vi nog hade kunnat rida i padocken. Först värmde vi upp med bommar och sedan hoppade vi ''ström'' på ett hinder, första gången skulle vi komma i trav och galopp efter hindret, men sedan galopperade vi mot hindret me:) Nicky är dock väldigt lat, och jag hade tre spön att välja på: Ett jättehårt kort, ett långt och ett ännu längre! Jag valde att skippa spö, fast jag och Angelica (som inte heller hade spö) fick skäll.. Så då fick jag driva, och driva och driva.. Var ganska trött i benen efter den lektionen! Men det var jätteroligt att hoppa!:)


Nicky:)

*pipig röst* Ojdå!

*Pipig röst hela inlägget* Oops! Hedern blev en liten ruta i mitten och runt blev det grönt! Så sparade inte och har ist kvar Saras www.sarabubbis.blogg.se jättesuperfina header!!:D<33 Men kan ju testa på Alvas blogg.. www.alvasjungerochdansar.blogg.se !


=P

Så, nu är jag klar med det.. Men Sara www.sarabubbis.blogg.se tyckte att jag skulle försöka sätta in headern.. Så ska testa nu:)


Godmorgon!

Godmorgon!:) Någon vaken?? Jadå, jag skriver ju sent tillomchmed.. Hm, idag är det ridning:) Vilket då = dålig uppdatering tyvärr..:( Men när jag kommit hem idag (runt sju-halvåtta tiden) så kommer självklart så mkt uppdatering jag hinner med!:D Men nu ska jag.. Göra nått, hihi=) Jo, ska dela upp chokladbollarna vi bakade igår så Sara får hälften!;)

O`boooy!

Nu blir det läxläsning, o`boydrickande och Idol-tittande med farmor och Alva:)
Hoppas ni också får en trevlig kväll!<3

=)

Nu ska jag försöka lägga in min heder.. Eller tror inte jag vågar, för då kommer jag ju att förstöra något garanterar.. Ska ringa Sara och höra om jag ska testa eller inte=P


=)

Nu ska jag försöka lägga in min heder.. Eller tror inte jag vågar, för då kommer jag ju att förstöra något garanterar.. Ska ringa Sara och höra om jag ska testa eller inte=P


Header

Funderar på att göra en egen header:) Den jättesuperfina jag har nu har Sara www.sarabubbis.blogg.se gjort!<33:D Taack!<3=) Men ska testa att fixa en egen, kan ju altid vara bra att kunna:)

Dåliga bilder..

Här kommer några bilder visserligen är det urdålig kvalité, men lämnar pappa kvar kameran på jobbet så..


Kolaboll vi köpt av        Våra chokladbollar=)
Sara (dom säljer kakor
till klasskassan)

Chokladbollar<3

Mmm.. När Sara ätit hemma kom hon hem till mig igen och vi bakade klart chokladbollarna! Sedan skulle vi ut och fota, fast jag fick ta mobilen för pappa hade tagit med systemis till jobbet (det är pappas kamera, fast jag får låna den:D) Men tänkte fota Saras och minas fantastiska (mja, mina blev inte så runda, men Saras var jättefinaa!<3)chokladbollar nu!

Baka!

Hej!! Nu har jag kommit hem för en stund sen.. När vi bytte om efter gympan, gissa vem som ringde då!? Joo, Sara och berättade att det stog en ny ponny med dom andra travskoleponnysarna!:D<3 Och när jag kom dit efter skolan såg jag två svarta och två fuxshettisar stå och beta!<3 Fast den ena svarta visade sig vara skimmel.. Travskolan hade hyrt han=) Och Russin var hemma!<3:D Så idag har varit en väldigt bra dag:D När vi kommit hem så började vi baka chokladbollar, men Sara skulle hem och äta så ska vi fortsätta sen!:)

Vaken!

Godmorgon! Nu är jag vaken:) *host host* hihi, är förkyld=P Ehm.. Vi ska gå om typ en timme, så ska packa väska och städa rummet nu iallafall!

Vaken!

Godmorgon! Nu är jag vaken:) *host host* hihi, är förkyld=P Ehm.. Vi ska gå om typ en timme, så ska packa väska och städa rummet nu iallafall!

Goodnight!

Nu ska jag hoppa i säng! Hoppas ni sover gott. Imorgon kommer fler inlägg!


Världens sötaste kisse!<3

Idol ikväll

Nu ska jag se på Idol, hoppas ni också får en trevlig kväll!<3
Kram!:)


Jag för två år sen - nyvaken och irriterad!


Ska sova här.. Hade en Nalle Phu tapetgrej då, fast nu har jag vit tapet
och blågrön på en vid sängen med blommor på:)


?

Hm.. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Något skoj hittar jag säkert på iallafall!:D


Dålig uppdatering under dagen..

Hej! Nu är jag hemma, som ni märkt har det varit väldit dålig uppdatreing under dagen, vilket beror på att jag följde med Angelica hem idag. Vi har tränat på läxan och plockat äpplen=)


Hejdå!

Nu skriver jag hejdå även fast vi inte går riktigt än.. Men måste hinna stänga av ´datorn så..
Trevlig dag!<33

Liten Skorpan (här var han kanske ett år)<3


Stor Skorpan!<3


Morgon

Godmorgon! Nu är jag vaken och har ätit frukost:)


Hihi, ja me äpple:)
Bild: Sara www.sarabubbis.blogg.se !:D

Godnatt!

Nu ska jag sova,'
godnatt!<3


´Man kanske skulle sova här inatt?

Taggboll

Har hittat bild på taggbollar:)


Min nya ''vän''

Här kommer bilderna från när jag var ute:) Ni ska få se min nya ''vän'' också!:)









Tkt den här var cool:P





Hihi, min nya ''vän'' mja, tyvärr så är jag rädd för dig..
En vecka senare..
Pling plong!
(jag) Eeh..? Hej Humlan??
(humlan) Hej Emma! Får jag vara med dig idag, snäälla?
(Jag) Mjaa.. Jag vet inte riktigt.. Jag känner ju inte ens dig.. (och vill absolut inte göra det heller!)
(humlan) Men det stog ju på din blogg att jag var din nya vän!! Har du redan glömt bort det?:-(
(Jag) *rodnar* Hm.. Snälla förlåt mig humlan, men min lillasyster vill jättegärna vara vän med dig!
Hihi, skickar humlan på Alva ist:-P
Nu tycker jag inte att det är något fel med humlor, men är rädd för dom o har ingen
lust att ha en ''humlekompis'' direkt. Sedan den irriterande saken att dom ser så mjuka o mysiga ut, men nejdå! Så mysiga är dom inte!
(När jag var liten klappade jag en humla, haha :-)





Ut och fota!

Nu har jag ätit och tänkte gå ut och fota=) Hade tänkt ringa Sara, men såg på hennes blogg www.sarabubbis.blogg.se att hon hade friidrott idag.. Men ska ut nu då!



Bild:Pappa


Kram!<33

Kan jag?

Hm.. Kan jag glosorna nu? Mjaa, kan och kan, jag har ju några dar till på mig! Hihi:P men nu ska jag äta!



Bild: Pappa

Suck!

Hm.. Sitter och tränar glosor, tills på fredag ska jag kunna trettioåtta glosor, det kommer aldrig att gå! Visserligen sa vår lärare att det räckte om man kunde 12 st jättebra, men får dåligt samvete när jag inte kan läxan.. jättejobbigt!  Loggade iallafall in här nu en snabbis, medans jag dammsög (gick ner för att dricka vatten, och genast blir man tvingad att dammsuga av mamma!) så funderade jag på att visa kläderna jag köpte me mamma och mormor (tack mormor!<3) på bloggen, men orkar inte just nu.. Men senare under dagen kanske:)



Jag är...

...hemma! Hihi:P Har nyss kommit hem nu, så ska ta något att äta:P



Mot skolan!

Nu ska vi till skolan, har faktist en bild på när jag går till skolan, men hinner inte leta upp den nu.
Trevlig dag!<3

Nagellack

Här kommer bilderna jag fotade igår på lacket o naglarna:-)

























Oj, det ser ut som om det är något gult på tumnageln längst upp fast det
är bara ljuset.






Jag har världens fulaste lilltånagel, ser ni den? Står rakt upp!:S






En halvtimme kvar..

Nu är det en halvtimme kvar tills vi ska gå, kanske det kommer lite bilder:)

06:10?

Hm.. Jag som sa att 06:10 skulle ni få nästa inlägg, och så ligger jag och sover då! Fy skäms på mig!;P Hihi, men godmorgon på er förresten, glömde visst säga det:) Drömde inte om Kompis inatt, men har ändå sovit gott=) Nu ska jag packa väskan, skriver snart igen!

Kram<3


Godnatt!


Alvas säng, överbelamrad med saker! Fråga Alva så säger hon att hon har ''städat'' hihi;)


Nu ska jag sova, hoppas ni sover gott, för det ska jag göra! (haha, jag är nämligen John Blund, och jag kommer att drömma om Kompis heeeela natten, haha:P) Närå, men förhoppningsvis sover jag gott, så skriver jag igen 06:10! :D

Godnatt!<33



Paus från städandet

Tar en snabb paus från städandet och skriver lite snabbt till er:)  Uff, måste ta bort nagellack från musen o tangentbordet också!:O^^ Men om jag ska bli klar någon gång är det bäst att sätta fart!

Nu vet jag vad jag ska göra resten av kvällen!

Suuck! Upptäckte att jag måste städa på rummet, så det är väll lika bra att sätta igång på nu direkt antar jag.. Inte för att det är så kul då, men sånt måste också göras!


Inga bilder idag..

Idag blev det inga bilder, för det gick inte att ladda upp dom:( Men måste hur som helst ''laga'' (jag petade i lacket innan det var torrt) två naglar ändå´så..

Var är du???

Var är du lilla (stora då men men..) kamera? Kom fram så ska jag använda dig! Snäääälla lilla du.. Hihi, fast skulle förstås vara en fördel om jag gick och kollade i kameraväskan, ist för att vänta på att den ska skutta fram bakom ett hörn:P Har blandat ihop massa nagellack i ett nu, och det blev typ brunlila aktigt, rätt coolt faktist=P
Nu ska jag skutta iväg och hämta systemis:P

??

?? ?? ?? Hihi:P Närå, men har jättetråkigt just nu, så får se vad jag hittar på.. Nu i eftermiddag har jag läst, varit på datorn, fikat och städat lekstugan. Jätteroliga saker va? Visserligen så är det väll inget fel på det, men så kul är dte ju inte direkt..


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, ska kanske ringa Emilia sen och höra om hon vill hitta på nått:)
-Jaa! Han sno telefonen och ringa Emilia innan Alva;)
Fast en fördel är förstås om hon svarar..

Väntar, väntar och väntar...

Inget svar:(

Slår hennes pappas nr..

Väntar, väntar och väntar...

Inget svar:(

*Riing riiing! svarar men upptäcker att Alva hann före*
Hihi:P

Men får väll helt enkelt hitta på något annat då.. Sara (www.sarabubbis.blogg.se) skulle sälja kakor med en kompis, men något kul hittar säkert jag också på:) Dock har jag läst ut boken jag fick av mormor, så den kan jag inte läsa..



Mm.. Fruktsallad och youghurt<3

Ut i skogen...

Nu ska vi ut i skogen, skriver igen när jag kommit hem!

Kram!


Lite bilder..

Här kommer lite bilder, ni kan ha sett dom förut, isåfall ber jag om ursäkt:( När vi red Bus Johan och Salmiak i fredags fotade Camilla, och Sara (www.sarabubbis.blogg.se) har lagt in bilderna på hennes blogg:D Ni kan ju kika:) Jag kommer också att lägga in dom innom dom närmaste dagarna, Sara ska bara skicka dom först:)


Skorpan sträcker på sig


<3

=/

Om en stund ska jag, Alva och pappa ut i skogen:/ Vill igentligen inte följa med, men måste:( Men jag skriver väll innan jag går igen :)


Ska ta och måla naglarna sen tror jag.. Lyckades bryta en nagel igår, när jag hoppar trycker jag på naglarna, och så pajade den:( Men men, den växer väll ut igen den med.. Det är ju inte den ända som pajat direkt..


Hem ljuva hem!

Nu har jag precis kommit tillbaks, ska snart packa upp men tänkte först skriva ett snabbt inlägg om hur jag haft det :) Oki, det var roligt och jag åt massa godis, hihi:P Vi hade ridlektion (utan hästar) i ridhuset o hoppade, och sen hade vi lekar, bla. att man skulle kasta en vattenballong så långt man kunde:)


Det var jätteroligt iallafall, fast vi somnade typ två inatt, så kommer nog att gå och lägga mig rätt tidigt ikväll;)



Godis<3
Mmm.. Godis!


Sov så gott o trevlig kväll!

Nu åker jag iväg upp till stallet, skriver igen imorgon när jag kommit hem! Hoppas ni får en trevlig kväll och att ni sover gott!
Kram Emma!:)

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, har köpt:
Ett vitt linne
En svart-vitrandig tröja
en grå tröja med ränder i olika färger på
en grå kofta.
Ni ska få se bilder sen, men nu kommer strax Emilia hit och sen ska jag ju upp till stallet:)

Hejdå!

Nu ska jag och mamma åka och titta på kläder, skriver igen när jag kommit hem!
Kram!<3

Frukost=P

Nu ska jag äta frukost, först målade jag på lacket och sedan spelade jag sims:)

Godmorgon!

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott?=) Jag klev upp tidigt och målade naglarna, först svarta, men det blve så dåligt så fick sitta med nagellacksbortagning en bra stund för att få bort det sen.. (Ni skulle se mitt ben, haha:P) och nu har jag målat på silverglitter ist, om det blir någorlunda bra så får ni se:) Nu ska jag gå upp och måla lite mer:P
Kram!<3

Idol

Nu ska jag titta på Idol, *kollar på klockan* eller när det börjar iallafall då^^

Kabeldragare, mitt yrke?

Nu ska jag mysa med mamma och pappa, Alva och hennes kompis hyrde film och ska se på den. Efter middagen har jag först städat på rummet och sedan spikade mamma upp en tavla man kunde köpa på ridlägret med hästen man red på, jag hade ju Pjakkur då:) Och sedan hämtade mamma en fåtölj  (hur stavas det?) som jag ska läsa i, och jag sprang på ''lampjakt'' och sedan blev jag kabeldragare :P Jag drog fram mitt kylskåp (hihi:P) till garderob och drog lampsladden bakom där;) Men det tog ett tag för det ligger massa väskor ovanpå garderoben, och dom blockerade vägen ner:P SÅ jag ska bli kabeldragare nu! Njaa, kanske inte.. Hihi;P

Mums<3

Nu sitter jag och äter äpple, hade tänkt springa över till Emilia och lämna ett kort men hon var inte hemma.

=)

Nu har jag duschat och ikväll så ska jag mysa med mamma o pappa, tror Alva antingen skulle sova hos en kompis eller tvärtom.. Hoppas vi ska äta snart, är jättehungrig!

Om idag:

Hejhej!:) Nu ska jag ta o berätta om idag hade jag tänkt;P När skolan slutade cyklade (vi tog cykeln idag för att det skulle gå snabbare när vi skulle hem) hem, fast först mockade vi.  Sara hämtade sin kamera o bytte om till ridkläder, men pappa tog me kameran till jobbet, så jag fick vara utan:( Men hade glömt hjälmen i stallet så mamma skjutsade upp mig dit först. Vi red Bus Johan o Salmiak o hoppade Bus Johan:) En tjej i Alvas klass var där, så den som inte red Bus Johan ledde henne på Salle. Camilla fotade massvis så när Sara har skickat bilderna till mig så ska ni få se! :)

Hihi

Nu är jag klar och väntar bara på att klockan ska bli kvart över:) Idag ska vi cykla, för efter skolan ska vi hem igen och byta om och hämta kamera:)

Någon vaken?

Jadå, säkert=) Hm.. Hoppas ni sovit gott iallafall! Idag är sista dagen innan helgen, så idag blir det Travskola och ridning där! :) Imorgon ska jag på övernattnig på ridskolan, men det blir inte förren på kvällen typ, så kommer att blogga som vanligt under dagen förstås! Men ska äta lite frukost nu hade jag tänkt.
Kramis!<3:)


Godnatt!

Nu ska jag sova, hoppas alla får en godnatts sömn så ''ses'' vi igen imorgon!:)
Kram!

Naglar=)

Nu har jag målat på lite på naglarna:) Men just nu orkar jag inte ta fram kameran äns.. Ska se på Idol, blev sugen på att se det när Sara frågade om jag skulle det och jag sa nej.. Så: Ja, Sara jag ska se på Idol =P


Vad ska jag hitta på nudå?

Hm.. Någon som kan svara på frågan ovan? Hihi, nää ska nog sätta mig i soffan med Alva och se på Svensson Svensson! :) Hoppas ni också får en trevlig kväll!

Bilder!

Men jag måste försöka skriva fem inlägg iallafall! Så:
Bildvisardags!

Aja, en bild iallafall=P


Ridningen!

Hej!:) Nu har jag kommit tillbaks från ridskolan, så ska skriva lite om vad vi gjort:) Jag hade Nicky och vi red på volter och så:) Hm.. Nu har jag precis duschat och får se vad jag hittar på ikväll. Jag är ledsen för att det blir så lite bloggning på Torsdagar, men jag är inte hemma något emellan skola och ridningen då vi har långdag och så... Tror inte jag kommer att orka blogga så mkt mer ikväll tyvärr:(


Pigg och vaken!

Godmorgon! Nu är jag pigg och vaken och ska snart till travskolan med Sara:D Hm.. Idag är det ridning, så kommer inte hem förren vid sju-halvåtta tiden ikväll.. Får väll försöka blogga lite mer på morgonen då ist!


Godnatt!

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund, och sedan sova!
Hoppas ni får en god natts sömn så ni är pigga och utvilade imorgon!<3
Godnatt!

=)

Jag målade om naglarna, för det gick bort när jag duschade, glömde bort det och det var inte riktigt torrt så.. Nu är det glittersilver ist.


Höjdhopp...

Hm.. Höjdhopp? Fattar inte hyr någon kan hoppa på rygg över ett högt hinder! På gymnastiken  klarade jag  inte typ 40 cm utan hållde på att slå ihjäl mig, och med pinne (vi hade rep först) så vågade jag inte hoppa ens! Får inte till det där med att hoppa på rygg.. Men tror det var en förutom jag som inte klarade det! En! Tycker verkligen att alla som klarar av att hoppa sådär (hihi vad dumt det lät med ´sådär`) är jätteduktiga! Är helt säker på att Sara www.sarabubbis.blogg.se klarar det jättebra! Hon... Har hon tävlat i det? Hm... Men hon är garanterat mycket bättre än jag i vilket fall som helst! Hihi, nu ska jag snart sova.. Tittar på klockan, nä förresten! Inte än:P

Fransk manikyr fast med lila

Hihi;) Har gjort frans manikyr fast med lila ist för vit på naglarna:) Nu ska jag testa plattången jag fick av mamma, hon fick den när hon kköpte schampo:) Tack!<33

Naglar

Sitter och grejar med naglarna just nu:) Gick inge bra att sälja jultidningar, ingen öppnade dörren:(

Jultidningar!

Hejhej!:) Har precis kommit hem och nu ska ja och Sara sälja jultidningar:D

Grattis Skorpan!

Ja må han leva ja må han leva ja må han leva... Ja gissa vem som fyller år!? Skorpan! Han blir fem idag:D<3 Så grattis till världens bästa katt som fyller fem år idag!:D<3 Nu ska jag gå och ge honom en stor kram!

Grattis!<333


Ponnysar!

Nu ska vi snart till ponnysarna:) Jag har långdag idag, så kommer hem vid hm... tjugo i fyra tiden kanske?=P

Godmorgon!

Nu är jag vaken, hihi drömde att Alva skulle skälla ut mig (kom inte ihåg varför dock) och då vaknade jag, haha:P Har ätit frukost nu, så ska packa väskan och sedan får man se vad jag hittar på;)

Nää!

Nää! Nu var det sista avsnittet av Anne på Grönkulla, visste ju inte ens att det gick förrens typ förra veckan, och nästa vecka började något annat istället:/ Men nu ska jag sova!
Godnatt och sov så gott!<33


Jag lever!

Oj! jag överlevde både grusrensningen och blåbärsplockandet! Och fruktsalladen står klar, redos att äta med citrusyoughurt till Anne på Grönkulla!
Min fruktsallad innehåller:
Blåbär
Svartvinbär
Smultron
Plommon
Nektariner
Banan
Skrynklig frukt med små saker inuti som är jättegod!<3



Svartvinbär



i den konstiga frukten




























=) Nu börjar det om åtta minuter, så ska börja göra iordning:) Hm.. För er som vill se så börjar det kl 20:00 - 21:00 på TV4+ :)


Blåbär blåbär dajdidajdidåå!

Hihi, sitter och småsjunger lite för mig själv, har nyss kommit hem och bestämt mig för att bjuda pappa och Alva på fruktsallad, visserligen åt vi det på Hemkunskapen, men det är så gott<3 Så ska ge mig ut i blåbärsskogen och plocka blåbär!:) Hade jag tänkt, ända tills pappa förstörde allt genom att komma in och säga att jag måste rensa grusgången!:(

Hejdå!

Nu ska jag följa med Alva o pappa och handla, bloggar igen när jag kommit hem!


Titta vad jag har hittat!

Hihi, vet ni vad jag hittade på mitt skrivbord när jag kom hem? Den här:



Hihi:P Antar att den är till mig, vad gör den annars på mitt rum?:P Den är jättesöt iaf :)<3 Har fått en tröja av Emilia som hon köpte i Turkiet;D<3 Taack!<33:D




Hm... Undra vad jag ska hitta på nu? Emilia har gått hem, men vi ska inte äta förren om typ en timme...


Hemma!

Hejhej!:) Nu kommer ett snabbt inlägg här, ska snart iväg och hämta Alva så tänkte bara säga hej!

Trevlig dag!

Nu ska vi snart gå till skolan, så tänkte bara logga in en snabbis och önska en trevlig dag! Emilia följer ju med mig hem idag, men kommer väll att blogga ändå förhoppningsvis:)

Ops!:S

Tror faktist jag gjorde fel, att Nallen och Kaninen blev inlägg 399:S Aja, gjort är gjort;P Godmorgon förresten! Hoppas ni sovit gott:)

Nallen och Kaninen!

Här är min teater,
Nallen och Kaninen!



En dag var nallen Bertil ute och red på sin häst Tick Tack.


Plötsligt fick han syn på kaninen Klara, som var väldigt ledsen.


Bertil hoppade av sin häst för att fråga Klara varför hon var ledsen.


Bertil gick långsamt fram till Klara, osäker på vad han skulle säga, men tog sedan mod till sig.


Han frågade Klara varför hon var ledsen, och när hon svarade att det var för att hon inte fick igång tv:n med fjärrkontrollen, så lovade Bertil att han skulle hjälpa henne.


Hm... Tänkte Bertil fundersamt, kanske batterierna...


Han tittade lite närmare.


Jodå, batterierna var gamla, konstaterade han, och som tur var hade han ett par batterier i fickorna som Klara fick.


Han bytte batterier.


Men han hade vissa svårigheter med att få in dom på rätt plats...

    

...Men lyckades, och puttade igen luckan! 


Sedan satte dom sig framför tv:n.


Klara testade fjärrkontrollen, och blev så glad när hon upptäckte att den funkade...


...Att hon gav den förvånade Bertil en puss på nosen!


Ett par månader senare var det bröllop i mjukdjurskogen, och
självklart var prästen Nalle där, som också var en nära vän till Bertil.


Och sedan levde dom lyckliga!









Hoppas att ni kommenterar den!
Kram!


Godnatt!

Nu skriver jag godnatt, även fast jag inte ska sova, bara för att få publicera inlägg 400!
Sov gott!

Två inlägg kvar...

Nu är det bara två inlägg kvar, så skriver mest bara onödiga saker här:P Hm.. Vad kan det här inlägget handla om? Att Alva dricker o´boy och tittar på film? Att jag sitter framför datorn och räknar inlägg kvar till fyrahundra?
:-P Men kan ju länka Alvas blogg: www.alvasjungerochdansar.blogg.se :) Det är jag som skrivit det översta inlägget, med ballonger;) Ja just det! Jag skulle läsa jag ja...

Skrattkalendern 2010

Hihi:P Igår när vi var ute och sålde jultidningar så kollade vi i varandras tidningar, och då hittade jag Skrattkalendern 2010 i Saras tidning! Det blev rätt så mycket skratt sen för min del... Så blir nog tvungen att köpa den, namnet var ju roligt, så det ska bli kul att se innehållet=) Sara har filmat när jag får en skrattattack, så om hon lägger ut det på hennes blogg så ska jag säga till:)

Barnen på Frosmofjället

Hej! Nu tänkte jag läsa lite ur Barnen på Frosmofjället:) Enligt min mamma var den jättesorglig, men den är bara mysig tycker jag, eller mysig? Men den är spännande, med barnen som vandrar... Fast kan väll inte säga det än, förstås... Har bara kommit drygt hundra sidor, så.. Den kanske blir hemsk på slutet, vem vet?=P

Imorgon:

Imorgon ska Emilia följa med mig hem, nu bloggar jag bara för att nå fyrahundra inlägg, haha:P Men nu är det väll fyra inlägg kvar när jag publicerat det här?=) Isåfall kanske jag får ut min teater ikväll:)

=(

Emilia ringde nyss och berättade att hennes hamster Ville gåt bort=( Jättetråkigt för henne, och jag tyckte ju också om Ville, så blev också ledsen... Hoppa att han får det bra där uppe, tillsammans med Rosa!
R.I.P Rosa!<33
R.I.P Ville!<3

=)

Nu är jag klar med teatern, så inlägg nr 400 kommer att bli den! Den är rdan klar, så det blir bara att publicera för mig:)

Nalleteater!

Hihi, jag sa ju att jag skulle fota, och det blev en nalleteater!:) Så det blir den ist för 40 bilder :) SKa försöka fixa lite med den, så får ni förhoppningsvis se den imorgon:)

10 inlägg kvar!

Nu är det bara 10 inlägg kvar till 400!:D Tror ni jag orkar fixa det ikväll? Hm... Kanske inte, men imorgon! Ska fota lite nu, så jag har något att visa imorgon:)


Hemma

Hej! Nu har jag precis kommit hem från skolan, så ska ta något att äta så får jag se vad jag hittar på sen:)

Trevlig dag!

Nu ska vi gå, så jag hoppas att ni får en trevlig dag, så bloggar jag när jag kommit hem från skolan!
Kram Emma!

Sminkbilder

Jag byggde ett nagellacktorn, och ställde upp mitt smink så ni ska få se:)










Mitt smink
























Vill sova!

Nu ska jag bygga vidare på nagellacktornet, men det blir nog tyvärr inte så stort, för Alva ville inte låna ut sina=(


Godmorgon!

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott?=) Jag har nyss ätit frukost och får se vad jag hittar på tills vi ska gå... Men något skoj blir det säkert, som att packa väskan, bädda sängen och städa rummet... Kanske inte såå skoj då, men om jag skyndar mig kan jag göra något roligt därefter=)

Godnatt!

Nu ska jag krypa ner i sängen, sov så gott!

Solnedgång


Hejhej!:) Vi gick till en bekant till mig, som köpte av oss båda, och sedan försökte vi hitta Alvas kompis Antons hus för att fråga om han ville köpa jultidningar;) Men vi upptäckte solnedgången och rusade istället hemmåt efter kameran:) Ni ska få se bilderna=)




























































Hm... Det var väll inte direkt så mycket solnedgång, vi var tyvärr för långt bort för att få bra bilder på det=/

Önskelista

Om en stund ska jag och Sara ut och sälja jultidningar:) Hallå, vart är snön??? Boorta! Eller inte, förhoppningsvis kommer den väll om några månader igen:) Så vi får en riktig vit och fin jul<3 Här är min önskelista:

Emmas önskelista:

1: Pengar

2:Pengar

3: Pengar!

Hihi:P Önskar mig inte så mkt jag:P Men det kommer väll mer på listan, när inte ordet jul känns orimligt långt borta, som det gör nu!


Nagellacktorn

Hihi, sitter och bygger ett litet nagellacktorn, har varit och snott mammas o Alvas lack, så nu ska här bli ett stort och högt torn! Bild kmr...

=)

Hej:) Efter middagen ska Sara och jag ut och sälja lite mer jultidningar:) Idag var det faktist en som köpte, och vi skulle komma tillbaka till en! Är det någon annan som säljer jultidningar? Hur går det för er?=) Idag tömmer vi poolen, Alva och hennes kompis badade, men det vara bara typ 16 grader (:O) så jag ska inte bada, även fast vi fått en solig dag!




Bilder!

Hejhej!:) Efter lunch var Sara och jag ute och sålde jultidningar, och sen har vi fotat lite:) Bilderna med vattnet har Sara fått idén från en kamera hon hittade på Tradera :)











¨



































































Tycker den här är cool, det ser typ ut som vindrag, men jag står stilla!






























                         Jag                                                   Sara




Hihi, vi sitter ihop!






Hihi, vad konstiga vi såg ut här^^












Kanini<3

Hej! När jag fyllde år i påsk typ fick jag en supersöt kanin av Sara<3:D Taack!<33Har knäppt kort på den nu och naglarna, så ni ska få se:D Eller oki, pappa fotade, men men:P

Jag & Kanini<3

Kanini<3

Hihi:) Har bild på jag och Kanini, om ni kollar i mappen ´dom första inläggen` så ska den finnas där:)


Jul

Hejhej!:) Nu har jag suttit en stund och försökt fixa med min lillasysters blogg www.alvasjungerochdansar.blogg.se :) Det gick inte så bra då, men nåja=P Hm... Nu har jag precis målat naglarna:) När det torkat ska jag fota så ni får se;) Efter lunch ska jag, Sara och kanske Emilia sälja jultidningar=)

Såå

Nu är jag klar! Det tog ju inte så lång tid:P

Kommentarer

Godmorgon! Nu ska jag svara på kommenterer!:)

Godnatt!

Nu har jag kommit hem igen, vi har haft jättetrevligt och jag och grannflickan har cyklat=P Men nu ska jag krypa i säng, så lovar jag att jag svarar på kommentarerna det första jag gör imorgon!

<33

Gud vad ni är underbara! Tror jag har fått 13 (:OO) kommentarer till ett inlägg!:D<33 Är hru glad som helst, kommer snart att svara å kommentarerna, men hinner tyvärr inte just nu:( Tack så hemskt mkt för kommentarerna iaf!<33 :D

Bilder!

Hejhej!:) Nu har vi lekt lekar och jag har cyklat iväg och handlat åt mamma, snart ska vi gå tillbaks dit och äta:P Men har varit duktig o fo´tat vad jag köpte:)

Byxor:P


Dålig bild på lacket:P (silverglittrigt)


Dålig bild på örhängen



Jeansthights:P


Hemma!

Hejhej!:) Nu är jag hemma igen, hinner inte visa vad jag köpt nu, för ska till dom där lekarna m.m nu, men förhjoppningsvis bloggar jag mer under kvällen!
Kramis!

Klaar!

Nu är jag klar, så nu väntar jag bara på Angelica!:)

^^

Nu har vi varit ute och sålt en snabbis, men den vi skulle sälja till var inte hemma:( Nu ska jag bya om!

Pling plong!

Hej! Vi gick i ca 40 min, men inte en ända öppnade ens dörren!:O Men vi ska kanske gå en snabbis till efter maten, innan jag åker:) Nu ska jag äta lunch iaf:)

:)

Hejhej!:) Typ vid ettiden ska Angelica och jag shoppa!:P Hihi, för har faktist samlat ihop lite pengar;D Nu ska jag och Sara sälja jultidningar snart:P Och sen ikväll ska vi och grannarna leka lekar och sådär, eftersom det blev inställt för två veckor sen.

Godmorgon!

Godmorgon! Nu har jag vaknat:)

Godnatt!

Nu ska jag hoppa i säng! Hoppas ni sover gott:)
Sov gott alla!<33

Mys

Nu ska jag mysa med familjen, hoppas ni också får en trevlig kväll!
Krami!<3


Hoppat!

Hej! Joo, när vi slutat skolan så gick vi till travskolan och bytte om, och sedan mockade vi, då kom typ några tjejer (dom flesta var yngra än oss, men tror än gick i Saras paralellklass) och två st sopade stallgången, men resten gick hem. Sedan tog vi in hästarna och gjorde iordning dom, och sedan red vi Bus Johan och Salmiak (vi lät Kompis o Gustav vila) Jag red Salmiak till att börja med och Sara Bus Johan:) Men Bus Johan hade typ jättemkt överskottsenergi så vi fick rida i en liten hage typ bakom stallet (inte jätteliten då, men mindre än den vi brukar rida i när vi rider i hagen) och Salle var jättelat! Bus Johan travade på men Salle skrittade och skrittade, och när jag gjorde ponnyskänkel (''stor'' skänkel) så stannade han!:O Hm... Det är väll inte riktigt så det ska gå till Salmiak? Eller?=P Sedan kom Camilla med en pinne som hon tänkte att vi skulle testa hoppa över (utan grenar) men Bus Johan travade över den och Salle stannade eller skrittade över - inte så lyckat! Men sen kom Camilla tillbaka med två koner och en smalare pinne, och vi gjorde ett hinder på (ca) 40-50 cm som Bus Johan fick hoppa över, då det var för högt för Salle. Först hoppade Sara och sedan bytte vi häst så jag fick hoppa, och då skulle Camilla gå in med Salle, men då blev Bus Johan orolig när han blev ensam lämnad i regnet utan kompisar, så vi fick hämta han igen. Sedan gick vi in efter att vi skrittat an dom och så och sedan tog vi hand om dom och därefter skjutsade Saras mamma hem oss:) De var värkligen jätteroligt att hoppa med Bus Johan, men det var synd att inte Russin var där:( För Bus Johan kunde ju inte hålla jämna steg med Salle och så... Vi hade iallafall jätteroligt trots att det regnade!

Sara rider Russin (gammal bild)
Sara rider Russin, visst är hon jätteduktig!?:D (gammal bild)

Jag rider Bus Johan (gammal bild)

Jag rider jättedåligt på Bus Johan(gammal bild)

Jag och Sara rider Kompis och Gustav i vintras (gammal bild)


Home:P

Hejhej! Nu är jag hemma igen, så ska fortsätta på travskoleinlägget:P Gissa hur många vi sålde till!? Inga! Och i onsdags sa dom att vi var för tidiga (dom flesta) och nu var vi för sena! Vi måste byta riddag till nästa år om dom kommer ut på Onsdag:P

Hejdå!

Nu ska vi gå ut och sälja jultidningar, är inte klar med travskoleinlägget, så det kommer sen!

Hemma!

Hej! Nu är jag hemma och har duschat och ätit middag, och snart ska jag och Sara ut coh sälja jultidningar:) Men först ska jag berätta om eftermiddage - I nästa inlägg:P


Hejdå!

Nu ska vi snart gå, så skriver väll igen ikväll! Hoppas ni får en trevlig dag!<3
Kram!<3

Om idag:

Idag ska vi först till travskolan på morgonen och sedan skolan då, och sedan ska vi till travskolan igen och rida:D Och sedan (efter maten typ) ska vi sälja jultidningar:)

Vaken tidigt=P

Hej hej och godmorgon! Jag är redan vaken och ska titta på Det lilla huset på prärien:)

Sova

Nu ska jag sova, så skriver igen imorgonbitti:)
Sov gott!<3
Krami!<3


Trött redan!?

Japp, jag är redan trött!:O Men än ska jag väll vara vaken ett tag:)

Ridningen

Nu ska jag berätta om ridningen! Hm... När vi kommit dit så gjorde vi iordning hästarna, jag hade Merlin igen, förmodligen för sista gången då jag haft han tre gånger nu, men tycker om att rida honom, för han är verkligen helmysig! :) Vi red i padocken och red först utan stigbyglar i trav och galopp, och sedan tränade vi galoppfattningar:P Det var roligt:)

Bravo!

Bravo Emma! Jag har tränat på läxan, duktigt va??=P Hihi^^ Kom hem för ett tag sen och har duschat och ätit middag:P Ska berätta om ridningen, men gör det i ett nytt inlägg:)

hejdå!

Hej!<3;D Vi går om ca 3 min nu, så skulle bara säga hejdå!
Kramis!<3


=)

Hej! Jag tittade på ´Lilla huset på prärien` Böckerna är vissreligen överlägset bättre, men (såg bara ett avsnitt) det var kul att titta på filmen med:) Får väll se om jag tittar lite ikväll med:) Dom var ju rätt så långa;P Hm... Sara o jag ska inte gå än, så får se vad jag hittar på tills dess...

Godmorgon!

Godmorgon! Nu är jag vaken och ska se lite på film, för än är det låååång kvar tills vi ska gå!:) Idag är det ridning, så kommer nte kunna blogga förren typ vid sju-tiden:( Hade en bra dröm inatt iaf, jag drömde att min blogg plötsligt fick jättemånga läsare:P Hihi;)

Tröttis

Nää, blev riktigt trött när jag började skriva om det, så ska hoppa i säng, väckarklockan är ställd, och jag skriver när jag vaknar:)
Sov så gott!<3;D

=)

Kollade inget på Det lilla huset på pärien, utan låg och läste gamla Min-Häst tidningar istället:) Dom är roliga att läsa, fast oftast är dom gamla serierna bättre än dom nya, har några favoriter, men gillar inte dom med dålig teckning:( Tycker om dom med stora skarpa klara bilder och bra teckning:) Kanske läser lite till ikväll, får se... Jag ska nog snart gå och lägga mig iaf, men ska skriva godnatt innan dess det lovar jag!


Gääsp!

Jag som skulle kolla i tidningen efter programmen, och så lägger jag undan tidninge:P Men det var i vilket fall som helst inget bra, men mamma har köpt ´Det lilla huset på prärien` Och dom är ju jättebra! (Har läst böckerna) Så ska kanske se på det ikväll:) Jag började förresten på ´Barnen på frostmofjället` idag! Den verkar bra, men har inte kommit så långt... Boken jag läste förut hette Emily och hennes val (tror jag det var) den var bra iaf:) Och slutade tillochmed lyckligt!:D Så ska leta reda på trean på biblioteket någon dag också, hängde ju inte riktigt med i vad som hänt:P Imorgon har Alva namsdag:P Grattis grattis!:P

Idag:

Hejhej!=) Förlåt så jättemkt för att jag inte bloggat något alls typ idag!:( Måste verkligen ta och skärpa mig nu, men nu ska jag berätta om idag:) Jag hämade Alva efter skolan, och efter middagen så gick jag och Sara ut och sålde jultidningar:D Det var faktist några som köpte, så vi ska sälja på Fredag också:) Hm... Undra om dte är nå bra på tv ikväll? Annars får man väll hitta på nå annat:P

Hejdå!

Nu ska vi gå till travskolan:) Hejdå! Trevlig dag!<3:D

Godmorgon!

Godmorgon! :) Hoppas ni sovit gott? Idag har jag långdag:( Så får se när ja bloggar igen... Förlåt förresten för att jag inte skrev godnatt igår, datorn hängde sig:(

Zzz...

Nu sommnar jag snart, men ops! Har glömt att ladda mobilen (mobil=väckarklocka) så inte sova än för mig då:(


Zzz...

Nu sommnar jag snart, men ops! Har glömt att ladda mobilen (mobil=väckarklocka) så inte sova än för mig då:(


Anne på Grönkulla

Japp, gissa vad jag hittade på tv4+ Anne på Grönkulla!:D Tror att det är första eller andra avsnittet, inna hon kommit till Matthew och Marilla på Grönkulla. Nu blev jag sigen på att läsa böckerna också! Får se om jag läser nått ikväll, isf blir det någon av dom:) På skolan läser jag Emily *upp och leta i bokhyllan efter dom två första, för at se om det står vad sista heter* Tyvärr så hittade jag det inte, men det var sista och något som : ´Emily väljer sin väg` eller nått, men borde kanske ha läst trean inna jag läste fyran... Aja, gjort är gjort, och jag tänker inte sluta läsa och försöka hitta trean! :P Ska läsa ´Barnen på frosmofjället` (heter den så?) har hört att den ska vara bra:) Men nu börjar nog det snart - nu börjar det! Kram!

Trööött!

Gääsp! Jag är jättetrött nu, så ska sova snart ... *tittar på klockan* Njaa, kanske inte riktigt än! Men snart, gäääsp! Klockan är ställd inför imorgon, och på tal om det! Gissa vem som både gick i sömnen och pratade inatt? Jag! Gick in till mamma och pappa och sa:
- Var är jag? Var är jag? Sedan gick jag och satte på mig en tröja och lade mig sedan i sängen och sov! Man får väll hoppas att jag inte öppnar ett fönster och hoppar ut eller börjar kasta grejer eller nått! Fast brukar inte gå/prata i sömmnen, så det kanske var första och sista gången det skedde. Fast det skulle vara lite komiskt förstås om jag gick ut ur huset mitt i natten och gick till ponnysarna i sömnen! Okej, det skulle nog vara rätt dumt, faast det skulle ju inte vara mitt fel! Jag gick ju i sömnen! Men nu har inte det där direkt hänt, och förhoppningsvis kommer det aldirg att hända, då jag förmodligen kommer att ramla in i en bil eller somna på gatan eller nått! Och det skulle ju inte vara lika komiskt då... Men skulle vara kul om jag kunde välja vilka kläder jag skulle ha på mig och packa väskan och äta frukost i sömnen, så slipper man göra det! Och - (blir du glad över att jag är snäll mot mina tänder nu, Sara?:P) borsta tänderna! :O Oj, blev nästan piggare av att skriva det här! Fast jag sa nästan :P Gäääsp! Okej, inte direkt... Skulle vilja se Anne på Grönkulla serien, men den har väll slutat nu? Ett tips: Slå på tv:n och kolla!:P Jag ska väll göra det, annars har jag några av böckerna att roa mig med, innan jag Zzzz...

:D

Sara berättade för ett tag sedan (någon timme sen) att Russin skulle komma tillbaka ett tag iaf!:D Jag har förresten målat naglarna, det blev gul & orange randiga naglar:) Men orkar inte ta fram kameran, så ni får se imorgon eller nått ist:)

Efter maten

Hej! Nu har jag ätit, så ska läsa lite hade jag tänkt:) Angelica ringde nyss, på Lördag ska hon och jag och kolla i affärer och kanske (fast har typ unga pengar^^) köpa något:)

Hihi

Nu har jag sutti och läst kommentarer i massa bloggar - Inte såå kul då:P Men nu ska jag ner och äta, hoppas man hittar på något roligare efter maten!


Saknar Russin...

Hej! :) Förlåt för att jag inte har skrivit något idag typ:( Men Sara och jag var på Travskolan imorse, och fick höra att Russin inte skulle vara kvar på travskolan längre, på grund av hans dåliga syn:( Vi blev självklart ledsna när vi fic höra det (inte för att vi grät då) han var ju snäll och urmysig... Så det kommer att bli tomt på travskolan utan Russin, men han var gammal. Camilla frågade om vi ville stanna på Travskolan nu i eftermiddag, men jag kunde inte, för jag och Angelica skulle kanske åka och handla (kolla iaf^^) Men ingen kunde skjutsa, så fick gå hem och passa Alva:( (För mamma kom på att annars skulle Alva bli ensam) men tror att Sara skulle ta med någon kompis och gå dit:) Ehm... Nu i eftermiddags har jag hämtat Alva från skolan och det tog tid - en halvtimme (:O) hållde Alva på att ringa med hennes kompis så hon skulle kunna följa med Alva hem! Suuuck! Men nu är jag hemma iaf, och ska försöka blogga mkt under resten av eftermiddagen/kvällen:)

Vi saknar dig Russin!


Bild Sara www.sarabubbis.blogg.se
Kramis!


Godmorgon

Hej och Godmorgon! Har precis duschat nu, och ska träna på läxan:( Men ville bara blogga lite först. Eller blogga? Skriva ett godmorgon typ, så ni visste att jag var pigg och vaken - eller pigg och pigg, jag sitter ju här! :)


RSS 2.0